Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ότι θα γίνει πατέρας

  23/10/2020 09:46
Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ότι θα γίνει πατέρας

Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ότι θα γίνει πατέρας

  23/10/2020 09:46
 
 
 
Στο «The2Night Show» έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία με την γυναίκα του αλλά και την μοναδική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.
 

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο. Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις. Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ;»

«Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό. Μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή.» δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμμετείχε στο σουηδικό The Bachelor πριν τρία χρόνια και αποκάλυψε πως υπάρχει σενάριο και όχι μόνο…  

 «Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το Mamma Mia. Μέσα σε όλη τη συζήτηση μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor.»!

Και τόνισε: «Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Βέβαια να ομολογήσω πως σε τέτοιο κτίριο δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Κι αν γίνεται είναι βάσει συνθηκών που δίνονται στους παίκτες. Τότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Δε γυρίσαμε ταινία. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Εγινε εδώ το Bachelor και με ενημέρωσαν πως βρήκαν αυτό που έκανα στο σουηδικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας