Οι Κύπριοι επώνυμοι που είπαν το "ναι" το 2016 & θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017!

Τo 2016 έφερε πολλές προτάσεις γάμου. Επώνυμες Κύπριες είπαν το μεγάλο «ναι» στους αγαπημένους τους και το 2017 θα ντυθούν νυφούλες!
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους & Γιώργος Εφραίμ

Η πρόταση γάμου του Γιώργου Εφραίμ στην Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε φέτος το Πάσχα, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει τα ευχάριστα κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Ένα είναι το σίγουρο! Αυτός ο γάμος θα συζητηθεί και θα απασχολήσει πολύ τα media!


Κρίστη Αγαπίου & Πανίκος Λειβαδιώτης


Με φωτογραφίες από την ρομαντική πρόταση γάμου δίπλα στη θάλασσα και μπροστά από το ηλιοβασίλεμα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης. «Κόντεψα να λιποθυμήσω από ευτυχία. Η αγάπη είναι πράγματι το ισχυρότερο συναίσθημα και η ισχυρότερη συγκίνηση» είχε αναφέρει για την πρόταση γάμου.


Άντρεα Κυριάκου & Γιώργος Μερκής


Η πρόταση γάμου του Γιώργου Μερκή στην Άντρεα Κυριάκου ήταν ιδιαίτερα απρόσμενη! Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε τα ευχάριστα στην εκπομπή «Follow», με την Αφροδίτη Γεωργίου, όταν δήλωσε:  «Μου έκανε πρόταση γάμου. Η πρόταση ήταν Γιώργος και θα ήθελα να την κρατήσω για εμάς. Ήταν απρόσμενο. Την ώρα που έγινε εγώ πήγαινα στην κουζίνα. Είχε ξεκινήσει ο πρόλογος κι εγώ έκανα άλλα πράγματα. Του χάλασα την στιγμή δύο φορές» εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα.


Μαριλένη Σταύρου & Πέτρος Σολωμού

Να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους αποφάσισαν η Μαριλένη Σταύρου και ο Πέτρος Σολωμού.   Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με ένα κολάζ φωτογραφιών και την λεζάντα: «O Jean-Paul Sartre είπε πως στην αγάπη ένα και ένα κάνουν ένα. Συμφωνούμε. 21/01/2017 το επισημοποιούμε». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα γιο, με το γάμο να είναι η επόμενη συνέχεια για την ολοκλήρωση της ευτυχίας του.


Joanna Κασουλίδου και Ανδρέας Ζακχαίος

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει και η Τζοάννα Κασουλίδου με τον αγαπημένο της Αντρέα Ζακχαίο. Τα ευχάριστα ανακοίνωσε η ίδια στους φίλους της στο Facebook. «Πίσω απο τις διακοπές μας και επειδή κάθε καλοκαίρι έχει την δική του ιστορία αυτό ήταν το καλοκαίρι που ο Αντρέας μου έκανε πρόταση γάμου και είπα το Ναί!» έγραψε η κόρη του Υπουργού Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη, εισπράττοντας φυσικά τις ευχές των φίλων της.


Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα


Να ντυθεί γαμπρός ετοιμάζεται και ο Γιώργος Ρούσσος, ο οποίος ζήτησε από την γυναίκα της ζωής του, Νατάσα Τούρζα να τον παντρευτεί. Η πρόταση έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, με την Νατάσα να ανακοινώνει τα ευχάριστα, αλλάζοντας την κατάσταση της στο facebook σε «αρραβωνιασμένη».
 
Γιώργος Αναγιωτός – Βαλεντίνα Νικολάου

Την ημέρα των γενεθλίων της επέλεξε ο Γιώργος Αναγιωτός για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βαλεντίνα. Η όμορφη Βαλεντίνα είπε το μεγάλο "ναι" συγκινημένη και αναμένετε ότι θα τους δούμε το 2017 να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 


 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»