Η Αννίτα Πάνια πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους τον Ψινάκη και η απάντηση για Ρουβά

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του Mega η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης με την εκπομπή «Έλεος».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Λίγο πριν υποδεχθούν στο πλατό τον πρώτο τους καλεσμένο, η Αννίτα Πάνια θέλησε να τεστάρει τον Ηλία Ψινάκη για τη συνεργασία τους και έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους, ο οποίος αποκάλυψε on air τις μεγάλες αλήθειες αλλά και ψέματα του Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα ανάμεσα στις ερωτήσεις που εκείνος κλήθηκε να απαντήσει ήταν και μία που αφορούσε τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά. 

 Οι αλήθειες και τα ψέματα του Ηλία Ψινάκη

«Είναι αλήθεια πως ο πατέρας σου σε έχει αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές;», ήταν η πρώτη ερώτηση με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το μηχάνημα να το δέχεται. Έπειτα, τον ρώτησε: «Έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;» με την απάντησή του να είναι: «Βέβαια», που κρίθηκε αληθινή. Ακολούθησε το πρώτο ψέμα του Ηλία Ψινάκη. «Αυτό το διάστημα είσαι σε σχέση;» τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια. «Όχι, δεν είμαι απάντησε» εκείνος με τον ανιχνευτή ψεύδους να χαρακτηρίζει την απάντησή του ψευδή.

«Έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», έκανε η Αννίτα Πάνια με την απάντηση του Ηλία Ψινάκη, όχι μόνο να είναι αληθινή, αλλά να προκαλεί και εντύπωση: «Ναι, βάζω λίγο». Η επόμενη ερώτηση ήταν: «Έχεις υπάρξει σε σχέση που να προσποιείσαι ότι είσαι ερωτευμένος;» με τον Ψινάκη να απαντά: «Όχι», που κρίθηκε πως ήταν ψέμα.

Και μετά ήρθε η ερώτηση του αφορούσε τον Σάκη Ρουβά με τον οποίο είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια ο Ηλίας Ψινάκης ως μάνατζερ του τραγουδιστή: «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;». «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις», είπε και σύμφωνα με τον ανιχνευτή έλεγε ψέματα. Όταν ο ανιχνευτής έδειξε ότι είναι ψέμα, πάντως, συνέχισε: «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα».

Αννίτα Πάνια: Δεν έχω μετανιώσει που παντρεύτηκα τον Νίκο Καρβέλα

Από την ίδια δοκιμασία, πέρασε και η Αννίτα Πάνια. Μια από τις πιο ερωτήσεις που της έκανε ο Ηλίας Ψινάκης είναι αν τον εμπιστεύεται. Η παρουσιάστρια απάντησε «ναι», αλλά ο πολύγραφος έδειξε πως έλεγε ψέματα. Αποκάλυψε πως βρίσκει τον Ψινάκη «υπερβολικό» και ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα, με τον συμπαρουσιαστή της να μην χάνει την ευκαιρία να την αποκαλέσει «φιλάργυρη», ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»