Ανησυχία για τον Jack Nicholson - «Θα πεθάνει μόνος του σαν τον Marlon Brando»

«Δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης» ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Jack Nicholson φαίνεται ότι ζει απομονωμένος και οι στενοί φίλοι του έχουν αρχίσει να εκφράζουν την ανησυχία τους, ότι ο 85χρονος σταρ του Χόλιγουντ «θα πεθάνει μόνος του σαν τον Marlon Brando», καθώς έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για πάνω από έναν χρόνο.

 

 ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι αγαπημένοι άνθρωποι του Jack Nicholson μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης, όπως ο Marlon Brando και στο τέλος θα πεθάνει μόνος του».

 

 

 

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις την χθες Τετάρτη, περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν πήγε με τον έναν γιο του σε αγώνα των Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

Τον Ιανουάριο του 2020, πάλι σε έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας του NBA, των LA Lakers, ο Jack Nicholson απαθανατίστηκε ξανά από τους παπαράτσι, ενώ ήδη είχαν αρχίσει από τότε να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

 

 Η «ομοιότητα» με τον Marlon Brando και η άνοια

«Ο Jack Nicholson παραμένει σε επαφή με ορισμένους συγγενείς του – ειδικά με τον γιο του Rey, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες της κοινωνικοποίησής του έχουν περάσει προ πολλού» είπε η πηγή στο RadarOnline, αναφερόμενη στον 30χρονο γιο του θρυλικού ηθοποιού.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του, αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό» συμπλήρωσε η πηγή στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε επίσης ότι ο Jack Nicholson έχει αποσυρθεί στη βίλα του στο Mulholland Drive και μάλιστα η ζωή του μοιάζει με αυτή του Marlon Brando, ως δύο άντρες με ιδιαίτερη λατρεία στο αντίθετο φύλο και μια ζωή γεμάτη ποτό, ναρκωτικά και γυναίκες. 

 

 Ο Marlon Brando έφυγε, λίγο πριν το τέλος της ζωής του και αποσύρθηκε στην Ταϊτή, εκεί όπου και πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

«Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν για αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Jack Nicholson, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Jack Nicholson παραμένει κλεισμένος στην έπαυλή του, η οποία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 πισίνα σε ένα οικόπεδο 3.303 τετραγωνικών ποδιών. Από τη δεκαετία του ’70, στη συγκεκριμένη έπαυλη έχουν γίνει πολλά πάρτι και την έχουν επισκεφθεί πολλοί high profile καλεσμένοι του 85χρονου σήμερα σταρ του Χόλιγουντ.

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο