Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει ο Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε-«Πολύ σκληρό»

  06/12/2022 11:04
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει ο Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε-«Πολύ σκληρό»

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει ο Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε-«Πολύ σκληρό»

  06/12/2022 11:04

Ο αγαπημένος Νίνο, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από το Fame Story και στη συνέχεια της ζωής του χάραξε μια πολύ μεγάλη πορεία στο τραγούδι κάνοντας παράλληλα τις παύσεις του, όταν αισθανόταν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι στο κοινό του.

Λίγο λοιπόν, από την εμφάνιση του στο Σπίτι με το Mega, παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, την οποία και ακούσαμε διαδικτυακά τη Δευτέρα 5/12.

Ο Νίνο για τον οποίο έχουμε ακούσει πολλά για την προσωπική του ζωή, μίλησε πιο φειδωλά για τα ερωτικά του, τις δυο μεγάλες του αδυναμίες, τα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή με την πρώην σύζυγό του και στο τέλος των δηλώσεων έκανε μία αναφορά σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. 

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ακριβώς έφυγα από το Fame Story. Οι δυο ωραιότερες στιγμές της ζωής μου είναι οι γεννήσεις των παιδιών μου. Δε μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν έχω υψώσει φωνή ποτέ. Δε με έχουν δει ποτέ νευριασμένο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίνο.

4395564759025648 ninoo (1)

Η αποκάλυψη του Νίνου για την ένοπλη επίθεση που υπέστη

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», είπε ο Νίνο για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Πηγή: youweekly

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας