Η πρώτη ανάρτηση της Μποφίλιου μετά το ντόρο με τις φωτογραφίες από το Λονδίνο

Αντικείμενο οξείας κριτικής έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η φωτογράφιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο για λογαριασμό μιας εταιρείας με ρούχα. Οι εικόνες που δημοσίευσε η ερμηνεύτρια στο Instagram, δέχτηκαν την έντονη αποδοκιμασία χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την οξύμωρη φωτογράφισή της σε αντιστοιχία με τα πολιτικά της «πιστεύω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τοποθετήθηκε επί του ζητήματος που τόσο έχει απασχολήσει τους διαδικτυακούς χρήστες.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η πρώτη απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου 

 

 

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε ότι είχε διάλογο με τη Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια σε βάρος της που γράφηκταν τα τελευταία 24ωρα με την τραγουδίστρια να της λέει: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Tο όνομα της Νατάσσας Μποφίλιου έχει γίνει από τα πρώτα trend στο ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα μετά τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο ως το πρόσωπο καμπάνιας εταιρείας ρούχων, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε για την τραγουδίστρια εξηγώντας την κίνηση αυτή «βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν».

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, για τη φωτογράφιση αυτή με ρούχα ορισμένα εκ των οποίων ξεπερνούν τα 350 ευρώ σε τιμή, δεν ήταν του ιδίου ύφους, με το Twitter να παίρνει «φωτιά» και να διχάζεται με άλλους να επικροτούν την κίνηση της Νατάσσας Μποφίλιου και άλλους να την επικρίνουν με αφορμή ιδεολογικές τοποθετήσεις που είχε εκφράσει στο παρελθόν.

Η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντως, όπως φαίνεται και στα βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης, δεν έδειξε να προβληματίζεται για τον αντίκτυπο της απόφασής της απολαμβάνοντας τον ρόλο του μοντέλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Νατάσσα Μποφίλιου έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι υποστηρίζει το ΚΚΕ ενώ προσφάτως είχε προκαλέσει πολεμική η παρουσία της σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα και η αιτιολόγηση που είχε παραθέσει γράφοντας «η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας».

Ο διχασμός

Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου οι οποίες ανέβηκαν σε τρεις «πράξεις» προκάλεσαν έναν τεράστιο «διάλογο» στο Twitter με άλλους να τάσσονται υπερ και άλλους κατά της επιλογής να φωτογραφηθεί με χλιδάτα ρούχα στο Λονδίνο.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκαν συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της