Ξέσπασμα Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα, δεν είμαι μαϊντανός»

Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ακύρωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η πρώην παίκτρια του Survivor με αναρτήσεις στο instagram ενημέρωσε πως άλλαξε γνώμη, αφού δεν έγινε καμιά αναφορά στα social media της εκπομπής για την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο πλατό, όπως και είχαν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν προς τους τηλεθεατές, μέσω των social media .

Λίγες ώρες μετά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλοντας να απαντήσει στα πρώτα σχόλια που ακολούθησαν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο twitter παραπέμποντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Στην προσπάθειά της να απαντήσει σε όσους αντέδρασαν αρνητικά για την απόφασή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια σειρά από tweets στα οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν έγινε ποτέ η συμφωνημένη ανάρτηση από τους ανθρώπους της εκπομπής.

«Μερικοί λέτε αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα ωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί».

 

«Όταν πάω κάπου για να προβληθώ, πάω για να επικοινωνήσω και την δουλειά μου. Εν όψη λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το 2023 κ της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες…»

 

 

«Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε κ λάβειν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…»

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς από τους συνεργάτες της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και η Μαρία Μπακοδήμου, έχουν τοποθετηθεί δημοσίως για τα λεγόμενα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»