«Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας με τον Λυκουρέζο αλλά το μέσα του είναι ταύρος»

H σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η απώλεια του πατέρα & η περιπέτειά με την Wikipedia - Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα, ιερόδουλη και γεννημένη το '73»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου. 

 Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, για την απώλεια του πατέρα της σε ηλικία 6 ετών αλλά και για την περιπέτειά της με την Wikipedia.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής» τόνισε η Νατάσα Καλογρίδη.

Όσον αφορά στο αν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε μεταξύ άλλων για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν μόλις 6 ετών.

«Ο μπαμπάς μου ήταν μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή. Τον έχασα στα 6 μου σε αυτοκινητιστικό, δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν τραυματικό, διότι εγώ του είχα τεράστια αδυναμία. Όμως, περνώντας τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετά την απώλεια αυτός ο πυρήνας, δηλαδή η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ, έγινε τόσο δυνατός και μεγαλώσαμε με τόση αγάπη που ώρες-ώρες λέω ότι, αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην ήμασταν μια γροθιά σήμερα».

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μητέρα της, τονίζοντας πόσο αυστηρή και αφοσιωμένη είναι στα παιδιά της. «Στην προχθεσινή μας παράσταση είπε μια κυρία ότι πρώτα θέλω να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και μετά θα πάρουν σειρά τα παιδιά και η καριέρα μου. Άμα θέλεις να κάνεις μόνο καριέρα, μη γίνεις μάνα» ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.

Με αφορμή την περιπέτεια της Νατάσας Καλογρίδη με τη wikipedia, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα τα αισχρά πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

«Μου έστειλαν κάτι πριν μερικές μέρες στο Instagram για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος. Είχαν γράψει για μένα ότι είμαι γεννημένη το 1973, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. Δεν είναι για γέλια…

Δεν έχω πρόβλημα να μου πουν ότι μοιάζω με τρανς, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις τρανς γυναίκες. Το να μπεις στην wikipedia και να γράψεις για μια κοπέλα είναι παρουσιάστρια, ομοφυλόφιλη με περούκα και ταυτόχρονα ιερόδουλη. Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι συνεργάτες της στην εκπομπή έμειναν άφωνοι με τα όσα περιέγραψε η παρουσιάστρια.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει εξαπάτηση από χάκερ: «Απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ»
Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της
Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης για την απώλεια του Αντώνη Τουρκογιώργη: «Έμεινα βουβός... Συγνώμη & Ευχαριστώ»