H Ελένη Καρακάση για την ολική υστερεκτομή της και τον 16ετή γάμο της

Ελένη Καρακάση: «Το κεφάλαιο μητρότητα δεν έχει κλείσει καθώς υπάρχει η υιοθεσία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! και στην Μαρία Παπαιωάννου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που την οδήγησε να κάνει υστερεκτομή. Aναφέρθηκε στον ρόλο της, στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο πριν από δύο χρόνια καθώς και στον 16ετή της γάμο με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Τσινιδέλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Καρακάση έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: «Έκανα ολική υστερεκτομή»

 

Πώς προέκυψε ο ρόλος της Ευτυχίας στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο»;

Μου τον πρότεινε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε την τρίτη χρονιά στις #ΆγριεςMέλισσες καθώς ήταν ένας εκ των σκηνοθετών. Ήταν σχετικά νωρίς όταν μου το πρότεινε. Σκέψου ότι ακόμα δεν ξέραμε σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται η σειρά. Η δική μου χαρά ήταν ότι θα δούλευα με συνεργάτες που ήδη γνώριζα. Υποδύομαι την Ευτυχία, την ταβερνιάρισσα του χωριού, μια γυναίκα πολύ αγαπητή και σωστή, που η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη (σ.σ. Δρόσος Σκώτης) και έχει δύο παιδιά, τον Γεράσιμο (σ.σ. Νίκος Κουκάς) και τη Γιάννα (σ.σ. Μαρία Νεφέλη Δούκα).

Είναι σημαντικό για σένα να έχεις συνεργαστεί ξανά με τους συντελεστές μιας σειράς;

Ναι. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν με νοιάζει τόσο το αν έχω ξαναδουλέψει, αλλά το να ακούσω από ανθρώπους που εμπιστεύομαι ότι θα περάσω καλά. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι πάω σε μια υγιή συνθήκη κι αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το κομμάτι της παραγωγής και το κατά πόσο είναι εντάξει στις πληρωμές.

Η σύζυγός σου, μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Τσινιδέλος, είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύεσαι για τα επαγγελματικά σου;

Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συζητάω κάποια πρόταση γιατί, παρότι δεν είναι ηθοποιός, έχει πολύ σωστό κριτήριο. Βλέπει μπροστά. Για να καταλάβεις, όταν διάβασε το σενάριο από το Η ώρα η καλή, που εγώ τότε έλεγα “δεν μπορώ να το κάνω”, μου είπε “αυτό θα πάει τρία χρόνια”. Και πήγε όντως τρία χρόνια. Σέβομαι πολύ την άποψή του.

Είστε παντρεμένοι 16 χρόνια. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν μακροχρόνιο γάμο;

Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας –εκείνος είναι τραγουδιστής–, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι. Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή σου αποκάλυψες ότι έχεις προχωρήσει σε υστερεκτομή. Μάλιστα, είπες ότι το κεφάλαιο «μητρότητα» δεν έχει κλείσει καθώς υπάρχει η υιοθεσία. Ήταν κάτι που είχες πάντα στο μυαλό σου;

Ναι. Αυτό είναι κάτι που έχω πει στις συνεντεύξεις μου πριν καν προκύψει το θέμα της υγείας. Θεωρώ ότι ένα παιδί γίνεται παιδί σου είτε το γεννήσεις βιολογικά είτε το υιοθετήσεις είτε έρθει στη ζωή σου με οποιονδήποτε τρόπο. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να το αναλάβεις, θεωρώ ότι ο δεσμός αυτός είναι ίδιος. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι είναι κάτι λιγότερο.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»