Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Tο IKEA.com.cy «γυρίζει σελίδα» και μας γεμίζει έμπνευση!

  07/10/2021 15:11
Tο IKEA.com.cy «γυρίζει σελίδα» και μας γεμίζει έμπνευση!

Tο IKEA.com.cy «γυρίζει σελίδα» και μας γεμίζει έμπνευση!

  07/10/2021 15:11

H ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα σεζόν και μαζί παρουσιάζει το ανανεωμένο IKEA.com.cy.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο κατάλογος ΙΚΕΑ καταργήθηκε και όλες οι ιδέες και λύσεις για το σπίτι βρίσκονται πια στο site της εταιρείας, επιτρέποντάς μας να ανακαλύψουμε με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ιδέες και νέα προϊόντα.

Το εμπλουτισμένο περιεχόμενο του IKEA.com.cy προβάλλει κάτω από την ενότητα «Έμπνευση», έτοιμα, επιπλωμένα Σπίτια και Ιδέες για διάφορες ανάγκες που δημιουργούνται στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, στο IKEA.com.cy, η εταιρεία έχει αναπτύξει δύο νέες κατηγορίες περιεχομένου: την ειδική ενότητα περιεχομένου «Σπίτια», όπου φιλοξενεί σπίτια ανθρώπων που βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, διακοσμημένα εξ ολοκλήρου με προϊόντα ΙΚΕΑ.

Κάθε σπίτι διαθέτει μια ξεχωριστή αισθητική και εξυπηρετεί με ευρηματικό τρόπο τις ανάγκες των κατοίκων του.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν εξ ολοκλήρου την κάθε γωνιά του σπιτιού, αλλά και να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία πίσω από τη διαμόρφωση και τη διακόσμησή τους.

Η συγκεκριμένη ενότητα μας επιτρέπει έτσι να εμπνευστούμε από τη φιλοσοφία της ΙΚΕΑ, και να υιοθετήσουμε λύσεις σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τη διάθεσή μας.

Εκτός από τα Σπίτια, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τις «Ιδέες», μια ειδική ενότητα περιεχομένου που δίνει συμβουλές για πάνω από είκοσι διαφορετικές ανάγκες που υπάρχουν στο σπίτι.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν περισσότερες από πενήντα ξεχωριστές Ιδέες για καθημερινά θέματα και δραστηριότητες στο σπίτι, όπως: η οργάνωση, η αποθήκευση, η μαγειρική, η χαλάρωση, η εργασία στο σπίτι κ.ά.

Το πλούσιο περιεχόμενο του IKEA.com.cy θα ανανεώνεται συνεχώς και θα συνεχίσει να μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε απευθείας, γρήγορα και διαδραστικά όλα τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ μαζί με διακοσμητικές προτάσεις και έμπνευση, όλο τον χρόνο.

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο IKEA.com.cy και ανακαλύψτε την έμπνευση που αναζητούσατε online!  

4028514502829420 244388908 6175760805829638 7876824345356939782 n

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας