Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Coca-Cola HBC Cyprus: Και φέτος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

  14/09/2021 14:09
Coca-Cola HBC Cyprus: Και φέτος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Coca-Cola HBC Cyprus: Και φέτος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

  14/09/2021 14:09

Η εταιρεία για 46η χρονιά στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία Coca-Cola HBC Cyprus στηρίζει την εκστρατεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Τράπεζας Κύπρου «Στη Μάχη ενάντια στον Καρκίνο», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πορείας Χριστοδούλας, η οποία ακυρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, λόγω της πανδημίας.

Η Coca-Cola HBC Cyprus στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο για 46 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» σε γάλα, όπως επίσης υποστηρίζοντας ολόχρονα τις διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

Έτσι και φέτος, η Coca-Cola HBC Cyprus προσέφερε δωρεάν το βραβευμένο μεταλλικό νερό «Κύκκος», στους εκατοντάδες εθελοντές που πραγματοποιούν έρανο σε διάφορα σημεία παγκύπρια, όπως επίσης και στους δεκάδες ποδηλάτες και δρομείς που πραγματοποίησαν φιλανθρωπικές διαδρομές στις κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

Η κυρία Κάλια Πατσιά, Corporate Affairs & Sustainability Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου, ανέφερε «Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια στηρίζουμε και φέτος την Πορεία Χριστοδούλας, παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών που ζούμε.

Η Πορεία είναι μια δράση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε. Στη μάχη ενάντια στον καρκίνο δεν περισσεύει κανείς.

Η Εταιρεία μας, παραμένει διαχρονικός σταθερός σύμμαχος και συνοδοιπόρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της προσπάθειάς του να στηρίξει τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προσφέροντας ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου».

Εκ μέρους του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η Εκτελεστική Διευθύντρια, Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμηση του Συνδέσμου προς την Coca-Cola HBC Cyprus η οποία όπως ανέφερε είναι «ένας μεγάλος σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στη μάχη ενάντια στον καρκίνο».

«Αυτές οι μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε εδραιώσει με εταιρείες όπως η Coca-Cola HBC Cyprus και η στήριξη που λαμβάνουμε από αυτές», ανέφερε η κ. Ιωαννίδου, «μας βοηθούν σημαντικά στο έργο μας, στην προσφορά, δηλαδή, δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και μέλη των οικογενειών τους είτε στην Αροδαφνούσα στη Λευκωσία και το Ευαγόρειο στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας