Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ballantine’s: το εμβληματικό σκωτσέζικο μπουκάλι… επιστρέφει σε ασπρόμαυρη συλλεκτική έκδοση!

  25/11/2020 15:03
Ballantine’s: το εμβληματικό σκωτσέζικο μπουκάλι… επιστρέφει σε ασπρόμαυρη συλλεκτική έκδοση!

Ballantine’s: το εμβληματικό σκωτσέζικο μπουκάλι… επιστρέφει σε ασπρόμαυρη συλλεκτική έκδοση!

  25/11/2020 15:03
 
Τώρα οι λάτρεις του σκωτσέζικου ουίσκι Ballantine’s, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αλλά και να απολαύσουν την ολοκαίνουργια συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού μπουκαλιού… που συνεχίζει να «προκαλεί» με τη διαχρονική του γεύση και τώρα να εντυπωσιάζει ακόμα πιο πολύ με την εναλλακτική ασπρόμαυρη όψη του!
 

Το Ballantine’s, σε συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη Joshua Vides, λανσάρει τη νέα συλλεκτική έκδοσή του, συνδυάζοντας άψογα τη φιλοσοφία του διαχρονικού σκωτσέζικου ουίσκι που παραμένει μέχρι και σήμερα αληθινό, με το ταλέντο και την δημιουργικότητα.

Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που ο Vides επανασχεδιάζει την εικόνα διάφορων αντικειμένων της καθημερινότητας, τους προσδίδει μία μοναδική εμφάνιση!

Γι’ αυτό το λόγο, παραμένοντας πιστός στο καλλιτεχνικό του στυλ, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ballantine’s για να σχεδιάσει με τον δικό του τρόπο την ετικέτα της εμβληματικής μπουκάλας, τις συσκευασίες δώρων, καθώς επίσης και αλλά διάφορα στοιχεία της πλούσιας κληρονομιάς και του πρωτοποριακού πνεύματος του brand.

O δημιουργικός καλλιτέχνης είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τη μετατροπή αντικειμένων και χώρων σε μορφή κόμικς, με χειρόγραφες εικονογραφήσεις και έντονες γραμμές.

Τόσο η δουλειά του όσο και το στυλ του ενσωματώνονται στην κουλτούρα του Ballantine’s που υποστηρίζει ότι πρέπει να δημιουργείς με τον δικό σου τρόπο, ακολουθώντας μία πρωτότυπη προσέγγιση στο σχεδιασμό.

Όπως το Ballantine’s δείχνει να σπάει τους συμβατικούς κώδικες του σκωτσέζικου ουίσκι και να αμφισβητεί το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι, έτσι και ο Joshua κάνει το ίδιο μέσω των εναλλακτικών οπτικών σχεδιασμών του.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα του Ballantine’s Finest, σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κρύβεται σε ειδικά διαμορφωμένες τσάντες από τους πωλητές, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονταν κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης.

Εμπνευσμένος λοιπόν από μία ιστορία 100 ετών, ο Vides δεν επανασχεδίασε απλώς την εικόνα του μπουκαλιού, αλλά μία μοναδική στο είδος της συσκευασία, που θα κάνει σύντομα την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά. Θέλοντας να γιορτάσει περισσότερο το λανσάρισμα, ο Joshua Vides θα δώσει μία διαφορετική όψη στο φυσικό χώρο του ουίσκι -που δεν είναι άλλος από τα μπαρ- δημιουργώντας εντυπωσιακές ασπρόμαυρες και μυστικές εμπειρίες απόλαυσης ποτού, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε κρυφές τοποθεσίες, από την Πολωνία μέχρι την Κίνα, στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Σχετικά με τη συνεργασία του, ο Joshua Vides ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Ballantine’s. Από την αρχή, η ενέργεια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και χαίρομαι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε οργανικά στοιχεία για αυτό το έργο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι μοιραζόμαστε την ίδια κατεύθυνση και αποφασιστικότητα για να δημιουργήσουμε με τους δικούς μας όρους μία νοοτροπία που συμφωνεί με το «κάν’ το με τον δικό σου τρόπο»!

Ο Mathieu Deslandes, Ballantine’s Marketing Director, πρόσθεσε: «Το Ballantine’s έχει μία τόσο πλούσια κληρονομιά που μας δίνει τη δυνατότητα να την εξερευνήσουμε κι άλλο μέσω της συνεργασίας μας με τον Joshua. Η προσέγγισή μας είναι πολύ απλή, γεγονός που έκανε όλο το έργο συναρπαστικό και σε άριστα επίπεδα συνεργασίας. Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που δημιουργούν με τον δικό τους τρόπο, όπως κάνουμε κι εμείς με το σκωτσέζικο ουίσκι. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε για τη συνεργασία μας με τον Joshua, o οποίος ακολουθεί την ίδια γραμμή στα καλλιτεχνικά του έργα. Οι συλλεκτικές εκδόσεις είναι και οι πιο ανατρεπτικές μας μέχρι σήμερα, γι’ αυτό και ανυπομονούμε να μετατρέψουμε τα ράφια των σημείων πώλησης σε ασπρόμαυρα, σε ολόκληρο τον κόσμο».

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη συνεργασία με τον Joshua Vides, κάνε κλικ στο https://www.ballantines.com/en-CY/pages/joshua-vides-limited-edition

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας