Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Remedica: Μεγάλη διπλωματική επιτυχία της Remedica η συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ

  08/04/2020 14:20
Remedica: Μεγάλη διπλωματική επιτυχία της Remedica η συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ

Remedica: Μεγάλη διπλωματική επιτυχία της Remedica η συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ

  08/04/2020 14:20

 

Με πρωτοβουλία της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας Remedica, και προσωπική παρέμβαση από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της, Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου και την βοήθεια του κράτους του Ισραήλ, έφτασαν στην Κύπρο 5 τόνοι χλωροκίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε μια άκρως μυστική αποστολή, έφτασαν στην Κύπρο με Ισραηλινό στρατιωτικό αεροπλάνο 5 τόνοι χλωροκίνης από την Ινδία.

Η Remedica έχει αναλάβει να παρασκευάσει και να στείλει στο Ισραήλ την χλωροκίνη ενώ με την σειρά της η κυβέρνηση του Ισραήλ θα αποστείλει στην Κύπρο 50 αναπνευστήρες.

Σε δηλώσεις του ο Δρ. Νεοπτολέμου ανάφερε για την πολύ δύσκολη μυστική αποστολή που τελικά στέφθηκε με επιτυχία και σύντομα και οι επαγγελματίες υγείας στην γειτονική χώρα θα έχουν ακόμη ένα όπλο στον πόλεμο ενάντια στον Κορωνοϊό.

Πρόσθεσε ότι η Remedica αυτή τη στιγμή είναι ταγμένη προς την αντιμετώπιση του ιού και αναλαμβάνει ιδιωτικές πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τη Κύπρο και όχι μόνο για να εξέλθουν τη πανδημία το συντομότερο δυνατό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Remedica έχει κάνει ήδη δωρεά χλωροκίνη στο Κυπριακό Υπουργείο Υγείας, 10 αναπνευστήρες και 500.000 χειρουργικές μάσκες που αναμένονται να παραληφθούν μέσα Απρίλιου, και προστατευτικό εξοπλισμό σε ιδιωτικά και άλλα νοσηλευτήρια καθώς και σε εταιρείες που το ζήτησαν, ενώ βρίσκεται σε συνεννόηση με τον ΟΚΥΠΥ για περαιτέρω βοήθεια.

Επιπλέον, ανθρώπινο δυναμικό της Remedica και εταιρικά οχήματα βρίσκονται στη διάθεση του Επίτροπου Εθελοντισμού και του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας για την κατ’ οίκον παράδοση των χορηγημένων φαρμάκων κατά του κορωνοϊού.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας