Tissot T-Wave Bicolour πάντα λαμπερό!

 

Η ζωή είναι γεμάτη συναντήσεις, και η πιο σημαντική είναι αυτή που θα σας φέρει μπροστά στον έρωτα της ζωής σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Tissot προσφέρει ένα μοναδικό ρολόι για να δείξετε την αγάπη σας στη γυναίκα της ζωής σας: το T-Wave Bicolour. Ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου, αυτό το περιζήτητο μοντέλο ξεχωρίζει από την ατσάλινη και ροζ χρυσή PVD κάσα του. Το καντράν του σε διακριτικό φίλντισι προσθέτει ένα κομψό άγγιγμα πολυτέλειας σε ένα στιλάτο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Αυτό το ρολόι μπορεί να αποτελέσει μια ένδειξη της αγάπης σας, φορεμένη στον καρπό, καθώς και μια σταθερή υπενθύμιση των υποσχέσεων της παντοτινής αγάπης.

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι επίσης η περίσταση που επέλεξε η Tissot για να παρουσιάσει την τελευταία συλλογή της, αφιερωμένη σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, το  T-Wave Bicolour. Το όνομα αυτό έχει συσχετιστεί με μια ιδιαίτερα κομψή συλλογή, και το συγκεκριμένο μοντέλο, που συνδυάζει το ατσάλι με το ροζ χρυσό PVD, ένα στοιχείο διακριτικής πολυτέλειας, είναι άξιο μέλος αυτής της συλλογής. Το ρολόι αυτό, παρόλο που έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του με τη μία, παρά μόνο σε εκείνες τις γυναίκες που θα έχουν τη χαρά να το φορέσουν και να εκτιμήσουν  τις απαλές γραμμές και καμπύλες του. Οι γραμμές αυτού του φίνου δίχρωμου σχεδίου πιάνουν το φως με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από το μπρασελέ μέχρι την κάσα. Στο καντράν, το σοφιστικέ φίλντισι προσθέτει μια αγνή, φυσική όψη που ολοκληρώνεται από τους ντελικάτους δείκτες σε σχήμα σκελετωμένων πετάλων. Ακόμα και η κορώνα έχει ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας: με λευκό λίθο αχάτη, μοιάζει σαν κόσμημα, όντως ταυτόχρονα και πολύ εύχρηστη. Και το απόλυτο στοιχείο στυλ και άνεσης; Το σχήμα των πτερυγίων, που αγκαλιάζουν την καμπύλη του καρπού και κάνουν ακόμα πιο άνετη τη χρήση του.

Οι καθαρές γραμμές, η ξεχωριστή σιλουέτα, τα τέλεια φινιρίσματα και η απόλυτη ακρίβεια…το T-Wave είναι ένα υπερθετικό ρολόι. Για να αποκτήσει ακόμα περισσότερη γοητεία, είναι αφιερωμένο σε μια ξεχωριστή περίσταση στη ζωή κάθε ανθρώπου:  τον εορτασμό της πραγματικής αγάπης. Φορεμένο στον καρπό της γυναίκας που αγαπάτε, θα θέτει το ρυθμό για τις ξεχωριστές στιγμές σας και θα κάνει κάθε δευτερόλεπτο που περνάτε με την αγαπημένη σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων