Γεύσεις, αρώματα και συναισθήματα Χριστουγέννων στη Lidl Food Academy!

Για μία ακόμα χρονιά, η Lidl Food Academy ανοίγει τις πόρτες της σε μια συναρπαστική OPEN DAY και μας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, διασκέδαση για όλη την οικογένεια πολλά δώρα και κυρίως, τις εκλεκτές γιορτινές δημιουργίες της!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ η η Lidl Food Academy προσκαλεί μικρούς και μεγάλους και τους ταξιδεύει στο μαγικό πνεύμα των γιορτών μέσα από αξέχαστες εμπειρίες, λαχταριστές γεύσεις και πολλές δραστηριότητες.

Οι σεφ και όλη η ομάδα της Lidl Food Academy ετοίμασαν και πάλι για το κοινό, μια ξεχωριστή μέρα γιορτής μέσα σε μια ατμόσφαιρα άκρως χριστουγεννιάτικη, γεμάτη στολίδια, μουσικές, άφθονο ζεστό κρασί και όμορφες μυρωδιές από τα φουρνίσματα της ημέρας!

Το γιορτινό πρόγραμμα

Για όλους τους επισκέπτες, οι πόρτες της Ακαδημίας θα ανοίξουν στις 11 το πρωί με μουσική στην αυλή, ζεστό παραδοσιακό κρασί, τσάι και λαχταριστά χειροποίητα σνακ! Άγιος Βασίλης.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι εξαιρετικά πλούσιο για όλους τους επισκέπτες και θα αρέσει πολύ και στα παιδιά, καθώς το καλωσόρισμα στη Lidl Food Academy θα το κάνει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του!

Θα περιμένει όλα τα παιδιά με έναν μεγάλο σάκο γεμάτο σοκολατάκια, καραμέλες και πολλές Lidl λιχουδιές από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:30 & από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Εργαστήρια Μπισκότων

Όσοι επισκέπτες επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν, να δοκιμάσουν και να μάθουν τα μυστικά της δημιουργίας των αυθεντικών χριστουγεννιάτικων μπισκότων.

Διακόσμηση Γλυκών και Christmas Cake. Οι σεφ της Lidl Food Academy, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα διακοσμούν διάφορα γιορτινά γλυκά που οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν για να στολίσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Little Chefs.

Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους στη φετινή OPEN DAY, καθώς κατά τις ώρες 11 -12, 4-5 και 7-8, θα μπορούν να δημιουργήσουν μαζί με τους γονείς τους μοναδικά μπισκοτόσπιτα με την καθοδήγηση των σεφ της Ακαδημίας!

Κληρώσεις γλυκών

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα πραγματοποιούνται συνεχείς κληρώσεις γλυκών για τους επισκέπτες της ξεχωριστής αυτής γιορτής! Κάθε χρονιά, η γιορτινή OPEN DAY της Lidl Food Academy, ανήκει στις αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις της πρωτεύουσας για όλους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Κι αυτό, γιατί η Lidl Food Academy έχει συνδεθεί με καλό, σπιτικό φαγητό, τις μαγικές συνταγές, μυρωδιές και γεύσεις αλλά και το μοίρασμα ψυχής στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου: corporate.lidl.com.cy lidlfoodacademy.com.cy facebook.com/lidlcy instagram.com/lidl_cyprus twitter.com/Lidl_Cyprus_ linkedin.com/company/lidl-cyprus

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου