Το internet κατακεραύνωσε την Κim Kardashian για την πασαρέλα στον οίκο Balenciaga

«Θα μπορούσε η Κendal να της δώσει τουλάχιστον μερικές συμβουλές», «Τρόμος», «Αυτή η πασαρέλα είναι ένα μεγάλο όχι», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter - Δείτε βίντεο από την πασαρέλα - Dua Lipa και η Νikol Kidman στο iδιο catwalk

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Θα μπορούσε η Κendal να της δώσει τουλάχιστον μερικές συμβουλές»,  «Τρόμος», «Αυτή η πασαρέλα είναι ένα μεγάλο όχι», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter - Δείτε βίντεο από την πασαρέλα

Ανάμεσα στις διασημότητες που περπάτησαν για το σόου του οίκου μόδας Balenciaga βρέθηκε και η Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για τη νέα κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας και καλλιτεχνικού διευθυντή της Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια.

Η Κardashian είχε δύσκολο έργο μιας και δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο catwalk, ενώ την ίδια πασαρέλα θα περπατούσε η «μαύρη γαζέλα», Νaomi Campbell. Παρόλα αυτά, έκανε την προσπάθειά της. Μέσα σε μία μαύρη μάξι δημιουργία του αγαπημένου της κατά τα άλλα οίκου μόδας, η Κim περπάτησε για την couture συλλογή του Γκβασάλια.

 

 

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, τα σχόλια στα social media ήταν αιχμηρά, ειδικά όταν κυκλοφόρησαν βίντεο από την επίδειξη μόδας. Στα βίντεο, η 41χρονη δισεκατομμυριούχος φορά ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα με μανίκια που κατέληγαν σε γάντια και ασορτί δερμάτινες, πάνω από το γόνατο, μπότες.

 

 

 

Μπορεί το outfit να απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, η εμφάνιση όμως δεν έπεισε το κοινό. «Είναι όμορφη όμως φαίνεται λες και έχει δυσκοιλιότητα συνέχεια. Γιατί», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter σχολιάζοντας την έκφραση και το περπάτημά της. «Είσαι καλά, Κim; Μοιάζεις τρομαγμένη», «Αυτή η πασαρέλα είναι ένα μεγάλο "όχι" από μένα», έγραψαν σε άλλα σχόλια.

Τα σχόλια για τη έκφραση που είχε ήταν πολλά, αλλά εκείνο που στοχοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν το περπάτημά της. Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στον τρόπο με τον οποίο η Κim περπατούσε με ορισμένους να επισημαίνουν οτι «ήταν χάλια».

 

 

Παρά τη σωρεία αρνητικών σχολίων που δέχτηκε, η Κιμ Καρντάσιαν φάνηκε να το απόλαυσε και τίποτα δεν μπορούσε να της χαλάσει τη διάθεση. Η ίδια ανάρτησε πλούσιο υλικό από την ιδιαίτερη μέρα, δίνοντας έμφαση στο εκκεντρικό ντύσιμό της εκτός πασαρέλας.

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κόρη της Κardashian, Νorth και η μητέρα της, Κris Jenner. Ακόμη, στην πασαρέλα περπάτησε η Dua Lipa και η Νikol Kidman.

 

  

 

 

 

 

 

Η τελευταία δε, απέσπασε ακόμη περισσότερα αρνητικά σχόλια από την Κim για το «ρομποτικό» περάτημά της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli