Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Neutral Gallery μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις νυφικών για το 2020

  10/09/2019 14:00
Η Neutral Gallery μας παρουσιάζει τις  νέες τάσεις νυφικών για το 2020

Η Neutral Gallery μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις νυφικών για το 2020

  10/09/2019 14:00
 
Για τις πλείστες νύφες, η μέρα του γάμου τους είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής τους, ενώ το νυφικό τους δεν είναι απλά ένα λευκό φόρεμα. Όπως συμβαίνει στα ρούχα όπου η μόδα αλλάζει από σεζόν σε σεζόν και από χρονιά σε χρονιά, αυτό συμβαίνει και με τα νυφικά.
 
Τι θα δούμε λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα στα νυφικά; Τι αναμένεται να επιλέξουν οι brides-to-be; Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι νυφικό και να διαλέξουν, ο οίκος νυφικών «Neutral Gallery» παρουσιάζει τις πιο ξεχωριστές ιδέες που είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν.
 
 
Αέρινα ή πριγκιπικά, με απλές minimal γραμμές ή ογκώδεις τούλινες φούστες, ξεχωριστά υφάσματα και υλικά, είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των νυφικών των οίκων «Mon Cheri Bridal» και «Berta Privée».
 
 
Οι νύφες που θέλουν να αναδείξουν την θηλυκότητα και τον ρομαντισμό τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε «off-shoulder» νυφικά διακοσμημένα με ανάλαφρα φτερά και φούντες, ενώ παράλληλα τα «mermaid» style νυφικά με ανοιχτή πλάτη απευθύνονται σε όλες τις μοντέρνες και δυναμικές γυναίκες. Τέλος, για τις νύφες που θέλουν να επιτύχουν μια all time classic εμφάνιση αλλά θέλουν να δώσουν ένα «modern twist» στο σύνολό τους μπορούν να επιλέξουν υφάσματα με κεντημένα 3D λουλούδια.
 

Εάν λοιπόν είστε κι εσείς σε «wedding mood», εμπνευστείτε, ξεχωρίστε και τραβήξτε τα βλέμματα όλων! 
 

 
 Βρείτε το κατάστημα NEUTRAL GALLERY, στην οδό  Ενώσεως 19 στην Λεμεσό και στο τηλ.: 25 103569
Web.: https://www.neutralgallery.com/  
Facebook: https://www.facebook.com/neutralgallery/ 
Instagram: @NEUTRALGALLERY
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας