Κοσμοσυρροή στη συναυλία του Maluma στο ΟΑΚΑ - Εκθαμβωτική η Ελένη Φουρέιρα

 

Με την τελευταία της επιτυχία, το «Αεράκι», η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τη συναυλία του Maluma και εντυπωσίασε το κοινό για άλλη μια φορά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο Κολομβιανός σταρ Maluma πήγε στην Αθήνα για ένα μοναδικό show.

Ο Maluma που την τελευταία χρονιά εκτινάχθηκε ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως χαρίζοντάς μας ένα ακόμη προσωπικό album με το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts και μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, mega hits, συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, έφτασε στη χώρα μας χθες ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ο τόπος διαμονής του.

 

 

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Maluma στο ΟΑΚΑ, καθώς η Panik Records του απένειμε τιμητική πλακέτα για τις συνολικές πωλήσεις των τραγουδιών του στην Ελλάδα.

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, έδωσε στον παγκόσμιο super star μια ειδική πλακέτα για τις πολυπλατινένιες πωλήσεις του! Ο Κολομβιανός καλλιτέχνης εκπροσωπείται σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records, όπως και άλλοι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, καθώς η ελληνική δισκογραφική εταιρεία «τρέχει» στη χώρα μας τον κατάλογο της πολυεθνικής Sony Music Entertainment.

Η απονομή έγινε λίγο πριν ο Maluma ανεβεί στη σκηνή και ξεσηκώσει το κοινό, με τον Γιώργο Αρσενάκο να μοιράζεται μία φωτογραφία από την απονομή μέσω των social media.

 


 

 

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε γύρω στις 20:00 και ο Maluma ανέβηκε on stage γύρω στις 21:45.
 
Η ίδια δεν δίστασε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες λικνίζοντας το κορμί της υπό τους ήχους του Pump Up the jam ενώ έβαλε φωτιά στη σκηνή του Κλειστού γηπέδου Μπάσκετ του ΟΑΚΑ με το Fuego.
 
Ήταν ένα σόου που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά. Η Φουρέιρα τραγούδησε για περίπου 30 λεπτά, και εμφανίστηκε γύρω στις 20:00, λίγη ώρα μόνο πριν το Maluma.
 
Η ίδια ήταν εκθαμβωτική μέσα στο σέξι σύνολο που είχε ραφτεί ειδικά για εκείνη με την υπογραφή Celia Kritharioti.
 
Το εντυπωσιακό ολόσωμο body είναι sure mesure για τη σταρ αφού έχει φτιαχτεί ειδικά για την ίδια, με swarovski που λαμπύριζαν!
 
Η ίδια μάλιστα ξεκίνησε το act με το τραγούδι «Αεράκι», ενώ θυμήθηκε και την επιτυχία της «Σε θέλω».

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens DJ με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, σε ένα pre opening party ενώ ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται πολύ νωρίτερα στο σημείο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event