Ο Chris Rock προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαργυρώσει το χαστούκι του Will Smith

To χαστούκι που «έφαγε» από τον Will Smith στα #Oscar γίνεται ταινία - Πρωταγωνιστής ο Chris Rock και ο Javier Bardem που θα υποδυθεί τον εραστή του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Tους τελευταίους μήνες ο Will Smith αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ, αφού το βίντεο με το (αδικαιολόγητο) χαστούκι που έδωσε στον Chris Rock, επειδή έκανε ένα κάκιστο σχόλιο που το ονόμασε αστείο, για την αλωπεκία της συζύγου του, Jeda Pinket, στη βραδιά απονομής των Oscar, έγινε viral.

Ορθό είναι βέβαια είναι υπολογίσουμε και την φήμη όλων αυτών των μηνών, ότι ήταν στημένο όλο το άκυρο σκηνικό.

 

 

Η υπόθεση βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας με τη συγγνώμη του Will Smith που άργησε τέσσερις μήνες.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου δήλωσε ότι ήταν «θολωμένος» καθ΄ όλη την διάρκεια των γεγονότων και γι' αυτό δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Rock.

O Rock βέβαια συγνώμη δεν είπε ποτέ...

 

 

Ωστόσο το θέμα που «τάραξε» τα media επιστρέφει και πάλι στην επικαιρότητα και αυτή τη φορά, με αφορμή μία νέα ταινία και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Chris Rock ο οποίος με κάθε τρόπο επιζητεί να εξαργύρωσει την κατάσταση με επιτυχία!

Το φιλμ θα περιλαμβάνει μια σκηνή στην οποία ο Rock, ως διοργανωτής εκδηλώσεων ονόματι Adam, δέχεται ένα χτύπημα από τον Leo (Javier Bardem), έναν ντράμερ που εμφανίζεται στη σκηνή εκείνη τη νύχτα σε έναν έρανο γκαλά, με. τους ηθοποιούς να υποδύονται στην ταινία τους εραστές.

Η Sally Potter αντιλήφθηκε αμέσως τους παραλληλισμούς μεταξύ της νέας ταινίας «Look at Me», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, και του επεισοδίου στα Oscar. «Είχα αυτό το συναίσθημα: «Εντάξει. Αυτό είναι ενδιαφέρον”» ανέφερε σε συνέντευξή της στη Guardian η 72χρονη σκηνοθέτιδα.

«Μπορούσα να δω ότι υπήρχε μια θεματική επικάλυψη στα Όσκαρ με την ταινία, για το πώς οι άντρες αντιμετωπίζουν τον θυμό τους. Έχει να κάνει με θέματα σεβασμού, ταπείνωσης και επικοινωνίας. Ήταν μια θλιβερή χειρονομία και θα έλεγα μια αξιοπρεπής απάντηση από τον Chris. Το «Look at Me» είναι μια ταινία που τσούζει σαν χαστούκι στο πρόσωπο» τόνισε η Potter.

 

Εκτός από μερικές δηλώσεις, ο Chris Rock που βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά το διάσημο χαστούκι, διατήρησε μία στάση σιωπής. «Το καταλαβαίνω απόλυτα. Ποιος θα ήθελε να αναγνωριστεί από κάτι που του έγινε και όχι από κάτι που έχει κάνει;» ανέφερε η κινηματογραφίστρια της νέας ταινίας, ενώ αναγνωρίζει ότι αυτή η «περιφρόνηση» του Chris Rock πρόκειται να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί».  

«Ο κόσμος έχει αυτή την περιέργεια, αλλά ελπίζω ότι η ταινία θα είναι αντίβαρο σε αυτό. Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει πού πάνε τα πράγματα. Κάποιος μπορεί μόνο να τα αποδεχτεί και να πει: “Αν ενδιαφέρεσαι για τον Chris Rock, τότε ρίξε μια ματιά σε μια άλλη πτυχή του. Κοίτα τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος!».

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Look at Me», θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μία έκκληση του Rock, να παρακολουθήσει ο κόσμος τη δουλειά του, εξαργυρώνοντας το περιστατικό των Oscar. Με βαμμένο ξανθό μαλλί για τις ανάγκες του ρόλου του, ως Adam, ο κωμικός και ηθοποιός παρουσιάζει τον χαρακτήρα του χαριτωμένου και χειραγωγούμενου συχνά προσώπου, σε αντίθεση με τον Leo, τον οποίο ενσαρκώσει ο Bardem και είναι ένας ταύρος εν υαλοπωλείο.

 

 

 Για τον Rock, ο οποίος αυτή τη στιγμή περιοδεύει με την παράσταση «Chappelle», η Potter έχει μόνο καλά να πει: «Μου αρέσει το πώς ανεβαίνει στη σκηνή. Αυτό το χαμόγελο, είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη ζωή. Είναι ένα ήσυχο, σοβαρό, έξυπνο άτομο. Συζητήσαμε όλο το ζήτημα της ευαλωτότητας και του φόβου των ανδρών. Αυτός και ο Javier έχουν επίγνωση της ευθραυστότητας και του τι συμβαίνει όταν ένας άντρας αισθάνεται ταπεινωμένος».

Ο Javier Bardem, όπως τόνισε η σκηνοθέτιδα στη συνέντευξη στον «Guardian», σχολίασε ότι ο Rock ήταν «ένας πολύ προσεκτικός και γενναιόδωρος συνεργάτης για να παίξεις μαζί του, μια σκέτη χαρά. Ήταν απόλυτα στη διάθεση του χαρακτήρα του. Ταυτόχρονα τις στιγμές που περιμέναμε να γυρίσουμε, ήταν ο ασύγκριτος και φυσικός κωμικός που είναι».

Η σύλληψη της ιδέας για την ταινία «Look at Me»

Το «Look at Me» ξεκίνησε ως μέρος της ταινίας της Potter με τίτλο «The Roads Not Taken», που γυρίστηκε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Bardem στον ρόλο ενός συγγραφέα με πρώιμη άνοια. Η πρόθεση ήταν να ενσωματωθούν δύο διαφορετικές πραγματικότητες και η σεξουαλικότητα του πρωταγωνιστή, ο οποίος ζει σε δύο ξεχωριστές εποχές. «Η ιστορία συμπεριλήφθηκε στην αρχική ταινία, ως μια γεύση του τι θα μπορούσε να ήταν ο Leo αν είχε κάνει άλλες επιλογές στη ζωή του» λέει ο Bardem.

Ωστόσο κατά την προβολή μιας πρώιμης έκδοσης του «The Roads Not Taken» σε φίλους, η δημιουργός συνειδητοποίησε ότι ολόκληρο το τμήμα του «Look at Me» έπρεπε να κυκλοφορήσει, ως μία ξεχωριστή ταινία. «Δεν έπρεπε ποτέ να ήταν εκεί. Δεν είχα δει μια ταινία μου να κρύβεται μέσα σε μια άλλη σαν μπαμπούσκα» ανέφερε.

Έτσι ο Javier Bardem πρόκειται να εμφανιστεί τόσο στην ταινία «The Roads Not Taken» όσο και στο «Look at Me», ενώ οι Chris Rock και Savion Glove αποκόπηκαν από την αρχική σύλληψη.

 

 

Ποια είναι η Sally Potter

Η Sally Potter γύρισε την πρώτη ταινία της στα 14 και η εμπειρία ήταν τόσο καθοριστική που αποφάσισε ότι δε θα σταματούσε ποτέ. Δύο χρόνια αργότερα παράτησε το σχολείο, γράφτηκε σε σχολή πειραματικού κινηματογράφου κι από τότε η ζωή της παραμένει αφοσιωμένη στην τέχνη και στο σινεμά.

 

 

 

 

Η σκηνοθέτιδα ήταν αυτή που έκανε διάσημη την Τilda Swinton το 1992 με το «Ορλάντο», σε ρόλο άντρα αλλά και γυναίκας. Η ταινία ήταν μια τολμηρή διασκευή του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος της Βιρτζίνια Γουλφ και έθιξε διαχρονικά ζητήματα που σχετίζονται με το φύλο και την ταυτότητα, ενώ ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Oscar.

 

 

Ανατρεπτική και διεισδυτική στη ματιά της η Sally Potter έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους ηθοποιούς και έχει πειραματιστεί τόσο με την φόρμα όσο και με το περιεχόμενο.

Toν περασμένο Φεβρουάριο έκανε πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου η νέα της ταινία, «Το Πάρτι», μια μαύρη κωμωδία που καυτηρίασε τα αποτυχημένα αριστερά ιδεώδη μιας ολόκληρης γενιάς μετά-Brexit της Βρετανίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»