«Ζωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι ένα δράμα χωρίς τελειωμό»

 

Ο Κώστας Αποστολάκης με αφορμή τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» στην οποία θα συμμετέχει παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και μίλησε για τη βαθιά πίστη στον Χριστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι σήμερα επιδιώκουν να μείνουν νέοι, να μη μεγαλώσουν ποτέ. Νοιάζονται κυρίως για το σώμα και όχι για το πνεύμα… Ο Πλάτωνας έλεγε "το να φοβάται το παιδί το σκοτάδι είναι λογικό, το να φοβάται ο μεγάλος το φως είναι παράλογο"».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως «το φως είναι το πνεύμα. Δεν το βλέπεις, σαν τον άνεμο, αλλά αυτό υπάρχει και το αισθάνεσαι. Είναι φοβερό, αλλά σήμερα όλοι νοιαζόμαστε για το φθαρτό, για το σώμα, αυτό που θα πάει στο χώμα και δεν νοιαζόμαστε για το πως θα θρέψουμε την ψυχή μας η οποία θα ζήσει αιώνια, θα βγει από το σώμα και θα ταξιδέψει. Τη θλίψη δεν τη φέρνει η φτώχεια αλλά η επιθυμία και η απληστία. Γιατί όσα ποτάμια και αν χυθούν στη θάλασσα, αυτή δεν γεμίζει. Ζούμε πιο πολύ από ποτέ στην εποχή της εικόνας. Όμως και η εξωτερική εμφάνιση είναι επίσης φθαρτή. Όλος αυτός ο αγώνας για τη νεότητα, με κάθε είδους επέμβαση, αν δεν σου φέρει αυτά που επιθυμείς, στο τέλος θα σε ρίξει σε μεγαλύτερη θλίψη. Δεν ξέρω, αλλά ζωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι τραγωδία, ταλαιπωρία, ένα δράμα χωρίς τελειωμό», είπε ο ηθοποιός.

Σε παλαιότερή του συνέντευξη, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, την πίστη του στο Θεό, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την κόρη του.

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος» και στη συνέχεια ανέφερε:

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δεν θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη θρησκεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη