Η ανάρτηση της Ναταλί Κακκάβα μετά το οριστικό φινάλε του «Όλα Γκουντ»

Αυλαία για την εκπομπή «Όλα Γκουντ», η οποία έκλεισε οριστικά τον κύκλο της στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 αποχαιρέτησαν και επίσημα τους τηλεθεατές τους: «Προβληματίστηκα αλλά προσπάθησα» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με δάκρυα συγκίνησης καλωσόρισαν για τελευταία φορά οι δύο παρουσιαστές το τηλεοπτικό κοινό, λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία

Το τηλεοπτικό τους «αντίο» είπαν με τη σειρά τους Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα αφού η εκπομπή που παρουσιάζουν έριξε αυλαία σήμερα.

Τελευταία εκπομπή σήμερα για το «Όλα γκουντ» στον ΣΚΑΪ και τα κλάματα στο πλατό άρχισαν από νωρίς, όπως είπε ο παρουσιαστής δείχνοντας τη συγκινημένη σύζυγό του.

Μπορεί να έκαναν είσοδο με χορούς, αλλά λίγο αργότερα  μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα προκάλεσε έφερε δάκρυα στη Ναταλί Κάκκαβα για τον κύκλο που ολοκληρώνεται.

«Καλησπέρα αγαπημένα μου φιλαράκια και είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αυτό το μουσικό σήμα ακούγεται για τελευταία φορά στην ελληνική τηλεόραση». «Κλαίει από προχθές» είπε ο δημοσιογράφος αλλά ήταν προετοιμασμένος, αφού κρατούσε ένα κουτί χαρτομάντηλα για ώρα ανάγκης.

«Μα κάνω ότι προσπαθώ να κρατηθώ και με ξεκινάς έτσι;», παραπονέθηκε η Ναταλί Κάκκαβα.

 

 

Και οι δύο παρουσιαστές ήταν αρκετά συγκινημένοι κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού, καθώς ήταν μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά, για εκείνους όμως το πρόσημο είναι θετικό.

 

 

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής, η Ναταλί Κακκαβά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, τους κοντινούς ανθρώπους της που δούλεψαν μαζί, αλλά και τους τηλεθεατές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημόσιο ξέσπασμα της Ναταλί Κάκκαβα και η απάντηση στους επικριτές της: «Βαρέθηκα να ακούω πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί για να αποφύγει την κρεβατομoυρμούρα»

 

Η παρουσιάστρια έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση και έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονια.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά.. Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα.

 Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας. Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ…

Το Όλα Γκουντ έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν.. Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια..

Εις το επανειδειν λοιπόν..».

​ 

Με μια ανάρτηση όμως θέλησε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό γράφοντας και μερικά πολύ τρυφερά λόγια για την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.

«Αυτό ήταν…‼Τελείωσε και αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι. Υγεία και πάμε για άλλα…  Σας ευχαριστώ όλους,ακόμη και εσάς…ξέρετε. Ναταλί, σου το έχω ξαναπεί αλλά θέλω και να το γράψω‼ Σε θαυμάζω για το ζήλο,το πάθος,τη σπιρτάδα στα μάτια και τον επαγγελματισμό σου με ότι καταπιάνεσαι. Ο άνδρας σου να ξέρεις πως είναι πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για εσένα σε όλα τα επίπεδα» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας..

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο