Ανδρέας Γιόρτσιος, η Super σταθερή αξία του ραδιοφώνου!

 

«Χρειάστηκε να κάνω αναπλήρωση στο Super Breakfast κι έπρεπε να είμαι στο σταθμό στις 6.30 το πρωί. Ήρωες όσοι ξυπνούν τόσο πρωί.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο αγαπημένος Ανδρέας Γιόρτσιος συνεχίζει σταθερά στον Super FM! Κάθε πρωί από τις 10:00 έως τις 12:00 πάντα θετικός και ευχάριστος, με όμορφα θέματα και προτάσεις αλλά και δημιουργική κριτική για όσα συμβαίνουν.

Με την ιδιαίτερη δική του προσωπικότητα, μια ιδιαίτερα αγαπητή παρουσία στο δυναμικό του ραδιοσταθμού, απαντά στο Celebrity, για όλα αυτά που τον γοητεύουν στο ραδιόφωνο, το αγαπημένο του τραγούδι και τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει.

Τι σημαίνει για σένα ραδιόφωνο;

Άμεση επικοινωνία με το κοινό. Είναι το μοναδικό ΜΜΕ το οποίο σού δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με το κοινό αλλά και το κοινό να επικοινωνεί με τον παραγωγό σε πραγματικό χρόνο.

Η τεχνολογία αλλάζει μεν τα δεδομένα όπως για παράδειγμα πριν τα κινητά και τα sms ο τρόπος επικοινωνίας ήταν το τηλέφωνο, αλλά η αμφίδρομη επικοινωνία εξακολουθεί να υπάρχει.

Αυτό είναι και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του που έχοντας δουλέψει και στην τηλεόραση αλλά και στα έντυπα δεν το βρίσκεις αλλού.

Ποια ήταν η πιο Super ραδιοφωνική στιγμή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Ολες οι στιγμές στο ραδιόφωνο είναι Super γιατί αυτή είναι η διάθεση μας από την στιγμή που μπαίνουμε στο στούντιο, όπως μας την έχει εμφυσήσει ο διευθυντής του σταθμού ο Ζήνων Ζηντίλης.

Δεν είναι μια άλλη δουλειά. Είναι αγάπη και μεράκι. Από όλες τις στιγμές νομίζω δεν θα ξεχάσω όταν χρειάστηκε να κάνω αναπλήρωση στο Super Breakfast κι έπρεπε να είμαι στο σταθμό στις 6.30 το πρωί.

Ήρωες όσοι ξυπνούν τόσο πρωί. Μου πήρε 2 μέρες να το καταφέρω παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τις απανωτές κλήσεις της Καλλιόπης.

Ποιο Super τραγούδι σε αντιπροσωπεύει αυτή την περίοδο και μας το προτείνεις;

Το "Ελεύθερος" του Κωνσταντίνου Αργυρού γιατί δίνει την αφορμή να γνωρίσουν οι νεότεροι τον πλούτο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής αλλά και γιατί μέσα από τους στίχους στέλνει ένα μήνυμα ελευθερίας από όλα όσα μας κρατούν πίσω και ειδικά τα ταμπού και τις καταστάσεις. Είναι αυτό που θεωρώ έχουν ευθύνη οι καλλιτέχνες που επηρεάζουν να κάνουν.

  

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»