«Παίζει το τέλος των Άγριων μελισσών να μην έχει γραφτεί καν»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες μέλισσες, Γιάννης Βασιλώττος. Μάλιστα, ο ίδιος, δεν δίστασε να δηλώσει ότι υπάρχει περίπτωση να μην έχει γραφτεί ακόμα το τέλος της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Άρα η μοίρα σας οδήγησε στον... Μπάμπη;

«Μα φυσικά, τι άλλο; Αρχικά με είχαν καλέσει στην πρώτη σεζόν να υποδυθώ για μερικά επεισόδια έναν έμπορο υφασμάτων, εγώ όμως, για δικούς μου λόγους, επέλεξα να μην το κάνω. Στον 2ο κύκλο μου έγινε πρόταση για τον Μπάμπη. Άρα πού καταλήγουμε; Ήταν προκαθορισμένο από το σύμπαν να πω "όχι" την πρώτη φορά, ώστε τη δεύτερη να "συναντηθώ" με τον ήρωά μου».

Και ήταν... έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Εννοείται! Έχουμε άλλωστε πολλά κοινά: ανεμελιά, προοδευτικότητα, συμπόνια, ανιδιοτελή αγάπη, ανάγκη να μιλάμε έξω απ' τα δόντια, αλλά και ένα αίσθημα δικαιοσύνης».

Καθώς βαδίζουμε προς το φινάλε, πώς θα θέλατε να δείτε τον Μπάμπη;

«Το φινάλε είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι συγγραφείς της σειράς. Παίζει μάλιστα το τέλος να μην έχει γραφτεί καν... Οπότε δεν ξέρω πώς θα καταλήξουν ούτε ο Μπάμπης ούτε οι άλλοι χαρακτήρες. Εκείνο που μπορώ να μαντέψω είναι ότι θα έχουμε ένα τέλος δυνατό, όπως αξίζει στη σειρά. Για μένα λοιπόν δεν έχω ιδέα. Όσο γι' αυτό που θα ήθελα; Εμένα μου αρέσει η δράση. Δεν θα ήθελα, ας πούμε, να βρίσκομαι κάπου και απλώς να... αποχαιρετώ. Θα ήθελα το φινάλε μου να έχει... κυνηγητό, πεσίματα από γκρεμούς και... πιστολίδια (γελάει)».

Και η Κορίνα; Θα γίνει το κοράσι σας;

«Όπως διαβάζω, προς τα εκεί πάει το πράγμα. Το ζήτημα είναι πόσο αυτό θα μείνει κρυφό από τον πατέρα της τον Ακύλα, τον Μελέτη και το χωριό. Ήδη ο Μελέτης τούς έχει τσακώσει κατά κάποιον τρόπο και εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα αντιδράσει έτσι όπως όλοι περιμένουμε. Άλλωστε τον βολεύει, αφού ο Μελέτης πάντα... κοιτάζει προς τη μεριά της Πηνελόπης».

Πάντως, ως Μπάμπης, μια ροπή προς τις παντρεμένες την έχετε... Πριν από την Κορίνα, η Ασημίνα...

«Ε, έτυχε... Ο έρωτας άλλωστε ποτέ δεν ρωτάει. Ούτε χτυπάει ευγενικά πόρτες. Όταν σου έρθει, πάει, ήρθε... Δεν κοιτάζει αν φοράς βέρα. Και εμένα μου άρεσε ο Μπάμπης με την Ασημίνα, αλλά, κακά τα ψέματα, δεν ήταν γι' αυτήν. Δεν μπορούσε να της προσφέρει όσα ήθελε».

Τι ήθελε δηλαδή η Ασημίνα;

«Τον Νικηφόρο! Τι να κάνουμε τώρα; Αυτόν ερωτεύτηκε, αυτόν θέλει. Ήταν και η πρώτη της αγάπη, οπότε έμεινε μέσα στην καρδιά της. Ο Μπάμπης με την Κορίνα νομίζω ταιριάζουν πιο πολύ ως χαρακτήρες, είναι και πιο κοντά ηλικιακά», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος στο Τηλέραμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης