Το ταξίδι στο Μαϊάμι & η επίδειξη δύναμης & χρήματος του Ατζουν στο #SurvivorGR

 

 

Ο Ατζουν έκανε επίδειξη δύναμης και χρήματος στους παίκτες. Μίλησε για τις διακοπές του, την ποδοσφαιρική ομάδα, τα ταξίδια του στο γύρο του κόσμου τρεις φορές, και προσέβαλε με ανεπίτρεπτο τρόπο την Ναυσικά. Είπε ευχαριστώ στον Πηλαδάκη που κάθε χρόνο πάει στο #SurvivorGR κι άλλο... κορίτσι του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αρπάχτηκαν άσχημα Εμμανουήλ και Ταλάντσεβ!

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο πρώτος κατάλαβε πως κάτι λένε πάλι πίσω από την πλάτη του και ξέσπασε.

«Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνει συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος», είπε ο Κωνσταντίνος με τον Ταλάντσεβ να απαντά:

«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι».

Λίγο αργότερα όμως ο Ταλάντσεβ ξέσπασε σε κλάματα αφού βγήκε και πάλι εκτός εαυτού μαζί του και όπως είπε κλαίγοντας, δεν τον θέλει άλλο μέσα στο παιχνίδι!

 

 

 

Για κωλοτούμπες αλλά και για… μπιφτέκες έκαναν λόγο ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάνα και ο Άρης αποκαλύπτουν πως από τις πρώτες ώρες παραμονής τους στο παιχνίδι είδαν κάποιους να αλλάζουν στάση απέναντί τους. Συγκεκριμένα, ο Άρης δηλώνει πως η στάση του Σπύρου Μαρτίκα έχει αλλάξει άρδην.

Κάποιοι θίγουν τον χαρακτήρα του και τον κατηγορούν πως έχει δημιουργήσει τη δική του κλίκα. Τι απαντάει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

«Χθες με προσέγγισε ο Μαρτίκας , να συζητήσουμε κάποιες παρεξηγήσεις. Ήθελε ξαφνικά να μιλήσει μαζί μου. Θέλω να δω πως θα κινηθεί επειδή σήμερα έχουμε το μεγάλο έπαθλο. Οι κωλοτούμπες πάνε κι έρχονται, θα δω πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση», είπε ο Άρης.

 

 

 

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Καθώς ο Γιώργος Λιανός απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε τη θέση του και πρόσφερε στην ομάδα που θα κερδίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μαϊάμι.

Οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου πανηγύρισαν και υποσχέθηκαν να «φάνε» χώμα προκειμένου να το κερδίσουν.

Πριν όμως από αυτή την ανακοίνωση, ο Ατζούν θέλησε με το δικό του τρόπο να «πειράξει» λίγο τους παίκτες, ξεκινώντας από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αναφέρθηκε με έναν απίθανο τρόπο στον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας της πως τον γνωρίζει πολύ πριν τον γνωρίσει εκείνη. Η Ναυσικά απόρησε και έπειτα ο Ατζούν της εξήγησε:

«Μαθαίνω από τους φίλους μου στην Ελλάδα πως ο Κώστας είναι πολύ καλό παιδί και εύχομαι να μείνετε μαζί για πολλά χρόνια. Τον ξέρω πριν από σένα, αλήθεια δεν το ξέρεις;», της είπε με την ίδια να απορεί:

«Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά αλλά κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι», της είπε με την παίκτρια να χαμογελά με αμηχανία. Έπειτα ο Ατζούν κοίταξε την κάμερα και είπε:

«Κώστα, εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο κορίτσι, μείνε μαζί του και να είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι να μην στείλεις άλλο κορίτσι σου σε επόμενο Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

 

 

 

 

Σε έναν απίστευτο αγώνα για το ταξίδι στο Μαϊάμι επιδόθηκαν οι δυο ομάδες 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Εμμανουήλ έπεσε και χτύπησε τον ώμο του.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και γίνεται viral

 

Αμέσως έσπευσαν οι άνθρωποι της παραγωγής για τις πρώτες βοήθειες όμως λίγο το άτονο κλάμα του, λίγο το γεγονός ότι κρατούσε και τους δυο ώμους ενώ είχε χτύπησε τον έναν, λίγο η κίνηση να φτιάξει τα μαλλιά της των στιγμή που πλησίασαν οι κάμερες.... και κάπως έτσι τον «πετσόκοψαν» στο twitter!

 

 

 

Κι ενώ η Mπλε ομάδα ήταν σίγουρη πως θα το κέρδισε καθώς στο τελευταίο ματσάρισμα αγωνίστηκε ο Άρης και η Βρισηίδα, τελικά οι κόκκινοι Στάθης και Σταυρούλα έκαναν την ανατροπή αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τους Mπλε.

 

 

Η χαρά τους ήταν μεγάλη και πώς όχι αφού το έπαθλο αυτό είναι τεράστιο.

Στους Kόκκινους τώρα ενώ ο Άρης από την πλευρά του συνεχάρη τους κόκκινους, η Βρισηίδα δεν μπορούσε να συνέλθει από την ήττα. Πλάνταξε το κλάμα ενώ έριξε και το κράξιμο της το καθιερωμένο πλέον.

Φυσικά ο Ατζούν έδωσε το πλεονέκτημα μιας και η βαθμολογία ήταν πολύ κοντά ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Τους ανακοίνωσε λοιπόν πως θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την Mπλε ομάδα κι εκείνος με τη σειρά του έναν συμπαίκτη του. Οι Kόκκινοι διάλεξαν τον Άρη Σοϊλέδη κι αυτός τον φίλο, Γιώργο Ταλάντσεβ.

 

 

Ξετρελαμένοι οι Κόκκινοι απολαμβάνουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι

 

 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί απόψε στο νέο επεισόδιο του survivor ανακοινώνει ακόμα ένα νέο έπαθλο και οι παίκτες «τα χάνουν»! Αρχικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι καβγάδες!
 
Ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται σε κόντρα με τον Σπύρο Μαρτίκα.
 
Ο Τάκης «χείμαρρος» ακούγεται να λέει: «Στήνονται ασυλίας. Θέλουν να βγάλουν εμένα και Εμμανουήλ στον τάκο» και οι καβγάδες δίνουν και παίρνουν…
 
Στη συνέχεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει στους παίκτες το νέο έπαθλο… Μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, τι έπεται;
Οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει στις δύο ομάδες πως το έπαθλο που τους περιμένει είναι ένα πάρτι με τραγούδια των 80s σε βίλα του νησιού.
 
Οι παίκτες θα φθάσουν με λιμουζίνα, θα διασκεδάσουν, αλλά θα απολαύσουν και στιγμές χαλάρωσης αφού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μασάζ.
 
Οι παίκτες «τρελαίνονται» με το έπαθλο και θα δούμε ακόμα ένα δυνατό στίβο μάχης!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»