Οι εξηγήσεις Κουσουλού στην Τατιάνα, στο ερωτημα: Tίνος είναι τα παιδιά;

 

 

Πέτρος Κουσουλός: «Υπάρχει μδυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας» - Μήνυση στο Μάνο Δασκαλάκη θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου αν ζητήσει τεστ πατρότητας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια «βόμβα» μεγατόνων πέταξε ο Πέτρος Κουσουλός, αναφέροντας στο Star ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ενδεχομένως να επιθυμεί να προχωρήσει σε τεστ DNA για να διαπιστώσει αν η Μαλένα και η Ίριδα ήταν όντως δικά του παιδιά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκαθάρισε τα εξής:

«Εκείνη τη στιγμή συζητούσαμε για τους γονιδιακούς ελέγχους και εγώ αυτό που είπα συγκεκριμένα είναι για ποιους γονιδιακούς ελέγχους λέμε όταν στο τέλος της ημέρας ενδεχομένως μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του κ. Δασκαλάκη. Αυτή η πληροφόρηση δεν προέρχεται από τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Υπάρχει όμως μια ακριβής πληροφόρηση ότι υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. Σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα η κατάσταση δεν είναι τόσο περιπλεγμένη. Εκτιμώ ότι στο τέλος όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Φανταστείτε να αποδειχθεί μέσω τεστ DNA ότι τα παιδιά δεν είναι του Μάνου τότε θα σημαίνει ότι οι αρχές έχουν χάσει πάρα πολύ χρόνο διερευνώντας ένα γονιδιακό πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν θα έπρεπε να ψαχτεί εξαρχής».

 

 

 

Μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο.

Οι ίδιοι δεν αποκλείουν να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως μια τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση – την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη –  σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης αμφισβητήσει όντως την πατρότητα των παιδιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Είναι μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Εχτές το βράδυ μπορέσαμε και διασταυρώσαμε την πληροφορία, και εφόσον επιβεβαιωθεί από την ίδια και το δικηγόρο της, φαίνεται ότι περνάμε σε ένα άλλο στάδιο. Για εμάς η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη. Είναι ένα άλλο στάδιο στις σχέσεις του ζευγαριού, που πάει πλέον στη δικαιοσύνη.

Εφόσον ο πρώην σύζυγός της ζητήσει τεστ πατρότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, γιατί θεωρεί και η ίδια και ο δικηγόρος της ότι δεν είναι του παρόντος», ανέφερε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»