Ποιο τραγούδι πήρε την πρώτη θέση του #ChartShow με τα super smash pop hits;

 

 

 

Ακόμη ένα #ChartShow ολοκληρώθηκε φτάνοντας στο νούμερο ένα της αντίστροφης μέτρησης, με τα super smash pop hits- Δείτε τα live act του show πριν την προβολή του στην κυπριακή τηλεόραση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αφιέρωμα στα κορυφαία pop hits της 20ετίας που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό όσο και οι ερμηνευτές του είχε το Chart Show και το Σαββατόβραδο πήρε φωτιά στον Alpha.

Η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τη Ναταλία Δραγούμη, τη Δανάη Παππά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Οι Kings μας ερμηνεύουν το τραγούδι «Oπου με πας στο νούμερο 27 του chart

 

 

Ο Ιάσονας Μανδήλας μας ερμηνεύει το «πάνω απ’ όλα»

 

 

Στην αντίστροφη μέτρηση των pop hits βρέθηκε και το «Σ΄ευχαριστώ» του Γιώργου Δημητριάδη, ο οποίος εμφανίστηκε στο Chart Show στο ν.25, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

H παραγωγή του λαμπερού σόου κάνει τα αδύνατα δυνατά κι έτσι ο αγαπημένος καλλιτέχνης ταξίδεψε τους τηλεθεατές αγαπημένες δεκαετίες πίσω.

 

 

Ανάμεσα στις 30 επιτυχίες της pop της αντίστροφης μέτρησης βρέθηκε και η «Σοκολάτα« του Sarbel στη θέση 21.

Ο τραγουδιστής, που για αρκετό καιρό απομακρύνθηκε από τα φώτα, έχει επιστρέψει δριμύτερος και σε κάθε του εμφάνιση ο κόσμος δεν παύει να του δείχνει πόσο τον αγαπά

Στη σκηνή του σόου τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια και στο Twitter οι εκδηλώσεις λατρείας έπεσαν σύννεφο!

 

 

«Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» μας τραγουδάει η Demy, στο νούμερο 14 του chart

 

 

Στη 10η θέση του Top 30 των μεγαλύτερων pop επιτυχιών σκαρφάλωσε το «Πιο Ψηλά»των Vegas.

Και μπορεί το γκρουπ να μην συνεχίζει πλέον μαζί αλλά για χάρη της Δέσποινας Βανδή και του Chart Show επανενώθηκαν για μία αξέχαστη μουσική εμφάνιση.

Η Μελίνα, που έγινε πριν από λίγους μήνες και μανούλα, μάγεψε τα πλήθη με την απίστευτη φωνή της και φυσικά το Twitter ήταν εκεί για να την αποθεώσει!

 

 

Αγαπημένα τραγούδια της pop διάνθισαν το countdown του Chart Show και πώς θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά το pop είδωλο που δεν άφησε σπίτι για σπίτι χωρίς αφίσα του σε περασμένες δεκαετίες;

Ο ένας και μοναδικός Διονύσης Σχοινάς τερμάτισε στην 7η θέση της αντίστροφης μέτρησης και εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τα «Συγκοινωνούντα δοχεία» προκαλώντας πα-νι-κό στο Twitter.

Οι χρήστες του διαδικτύου υποδέχτηκαν τον καλλιτέχνη μετά Βαΐών και κλάδων και λικνίστηκαν δίχως αύριο στους ρυθμούς του.

 

 

Στην θέση 5 συναντάμε το Μόνο στα όνειρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Tο ερμήνευσε ο Νίκος Απέργης

 

 

H Ελένη Φουρέιρα και το Fuego κατέκτησαν τη 2η θέση στο countdown και φυσικά ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς. 

Με το τραγούδι που ταρακούνησε όλη την Ευρώπη στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 η Ελένη μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό σε μία πιο ακουστική διασκευή.

 

 

Συνέβη όταν η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή του σόου και κάλεσε την Ελένη Φουρέιρα για να ερμηνεύσουν μαζί ένα φοβερό ντουέτο.

 

 

Η πρώτη θέση στο countdown με τα πιο αγαπημένα pop κομμάτια ανήκε αναμφίβολα στη Δέσποινα Βανδή και το τραγούδι φαινόμενο «Γεια».

Και πώς όχι αφού το κομμάτι ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και η επιτυχία που γνώρισε ήταν εκτός πραγματικότητας για τα δεδομένα της εποχής.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής αναφέρθηκε στην όλη εμπειρία της αλλά και το πώς βίωσε τη διεθνή λατρεία του κόσμου.

«Θυμάμαι με παίρνει τηλέφωνο ο Φοίβος και μου λέει θέλω να ακούσεις κάτι και χορεύω με αυτό, το ακούω και λέω είναι καλό. Ένιωσα ότι θα γίνει επιτυχία. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πού θα έφτανε. Το ότι το “Γεια” θα έφτανε να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο δεν το περίμενα και ήρθε μία στιγμή που μεσουρανούσε, που ήταν Νο1 στο Billboard».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη