Ο λόγος που η Σμαράγδα Καρύδη δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

 

Η Σμαράγδα Καρύδη στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για άλλο πρόσωπο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν επιθυμεί τον γάμο ή την απόκτηση παιδιών.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη» είπε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια… κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά όμως θα την κάνω. Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι… Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

 

Η πρώτη εμφάνιση στον κινηματογράφο σε ηλικία 3 ετών με την Καρέζη και οι φόβοι της

«Φοβητσιάρα και νευρική», χαρακτήρισε τον εαυτό της και εξήγησε πως: «Δεν ξέρω γιατί, δεν το έχω ψάξει βαθιά. Από το χαρακτήρα μου; Από τους γονείς μου; Έχω φοβίες… ήμουν μοναχική και είχα πολλές αντιφάσεις που «πάλευαν», είπε και συνέχισε:

«Δεν είναι ο άνθρωπος που λέει πως θα πεθάνει στο σανίδι. Ενώ το αγαπάω πολύ, μου δημιουργεί κι ένα άγχος που όταν απαλλάσσομαι από αυτό, περνάω καλύτερα την υπόλοιπη μέρα».

Παράλληλα μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, αναφέρθηκε στην πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο, όταν σε ηλικία 3 ετών υποδύθηκε την κόρη της Τζένης Καρέζη στην ταινία «Ερωτική Συμφωνία». «Δεν ξέρω αν ήταν μεταφυσικό κι έγινα ηθοποιός επειδή έκατσα στα πόδια της Καρέζη. Έπαιξα το παιδί της. Δεν το θυμάμαι αυτό αλλά θυμάμαι το μετά με την Τζένη Καρέζη», είπε.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της «Ντάλιας» στο «Παρά Πέντε», που την έκανε ευρύτερα γνωστή και το λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά για τη σειρά.

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το «Παρά Πέντε». Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το λέω πάντα και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Όταν το διάβασα ξέκλεισα κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Δούλεψα λίγο το ρόλο στην αρχή για να το φανταστώ. Ο Γιώργος δεν είχε γράψει το ρόλο για εμένα αλλά για άλλο πρόσωπο» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

«Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για την Σμαράγδα Καρύδη και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης, αναφέροντας πόσο άψογη επαγγελματίας είναι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»