«Σήμερα το βράδυ θα κάνω την Catwoman. Στις αρχές ήμουν η σέξι νοσοκόμα του…»

 

Στο πλατό της εκπομπής #AfterDark βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη με διάθεση για αποκαλύψεις: «Το πρώτο μου single γνώρισε τεράστια επιτυχία και ψωνίστηκα» - «Έχω κάνει όλες τις κατινιές παρακολούθησης στον Γιώργο. Μια φορά έγινε έξαλλη γιατί νόμιζα ότι θαυμάστρια τον φίλησε στο στόμα» - «Το μέγεθος μετράει!» - «Θα έδινα το όνομα μου στο… καναπεδάτο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επίκεντρο, η καριέρα του στο τραγούδι, τα πρώτα του μουσικά βήματα αλλά και η καθημερινότητα με την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη οικονομικά και ψυχολογικά περίοδο που πέρασε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν πέρασα πολύ καλά στην πρώτη καραντίνα. Δεν το περίμενε και κανείς. Κλείστηκα στο σπίτι, με το ζόρι και τα έχασα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά. Βρέθηκα προς εκπλήξεως. Το καλό της υπόθεσης ήταν πως ήμουν εκεί, δίπλα στον γιο μου, την γυναίκα μου, η οποία ήταν έγκυος», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα για όλους, αλλά και για τον δικό μας τον κλάδο, ήταν λίγο παραπάνω δύσκολα τα πράγματα. Για όσους κυρίως εργάζονται στην εστίαση», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος καλεσμένος στο AfterDark.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις καταγγελίες και το ελληνικό #metoo. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής κάτι για τον χώρο της μουσικής.

«Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για τον χώρο της μουσικής, όπως δεν είχα ακούσει κάτι και για τον χώρο του θεάτρου. Θα μου πεις βέβαια πως δεν είσαι στον χώρο του θεάτρου και γιατί να ακούσεις.

Αν όμως ήξερα κάτι, αν ήταν κάτι εις γνώση μου θα ήμουν από τους πρώτους που θα έβγαινα να το πω με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή στο θέμα γυναίκα, στο θέμα άνθρωπος που δέχεται bullying ή σεξουαλική κακοποίηση ή οποιουδήποτε είδους κακοποίηση γίνομαι σκύλος», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος περιγράφει το πώς η πρώιμη επιτυχία τον έκανε να μείνει στην ίδια τάξη.

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος περιγράφει το πώς κατέληξε να κάνει δισκογραφία στη μοναδική δισκογραφική που δεν του είχε κάνει πρόταση.
 
 
 

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος διηγείται την ιστορία του τραγουδιού «Αεράκι (το θηλυκό)» και το πώς η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να το τραγουδήσει μετά από 9 χρόνια.

 

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί θα ήθελε να γράψει τραγούδια για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

 

 

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο

«Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη φορά που τον είδα τραγουδούσε σε ένα μαγαζί νυχτερινό, δεν συστήθηκαμε, από μακριά. Σταμάτησε την μπάντα και με έδειξε. Έναν χρόνο μετά πήγαμε εκεί ως πελάτες. Μετά μου είπε ότι χρειάστηκε επτά ποτά για να έρθει να μου μιλήσει. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά.», είπε η Γαλάτεια Βασιλειάδη για τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η μαμά της είχε πολλούς ενδοιασμούς για τη σχέση τους, επειδή ήταν γνωστός. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σειρά του, είπε ότι ήθελε να γνωρίσει τους γονείς της, για να δουν κι εκείνοι τι άνθρωπος είναι.

 

 

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκαλύπτει τι την γοήτευσε στον Γιώργο Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως πρόσεξε την ευγένειά του και την χαρισματικότητά του. Στη συνέχεια ο τραγουδιστή είπε, ότι η Γαλάτεια τον έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές και είναι και πολύ καλή μητέρα.

«Η μαμά μου είχε πολλούς ενδοιασμούς για τη σχέση μου με τον Γιώργο επειδή είναι γνωστός. Στην αρχή μου ήταν πολύ βαρύ όλο αυτό να μην ξέρω το τι γίνεται ποιες τον κυνηγάνε».

Στο σημείο εκείνο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μοιράστηκε ένα απίθανο ευτράπελο κατά την πρώτη γνωριμία με τη μητέρα της αγαπημένης του: «Αυτός ήταν και ο λόγος που της ζήτησα να γνωρίσω τη μητέρα της, για να ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Πήγα σπίτι μου έκαναν το τραπέζι για να γνωριστούμε. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα. Πήγα στην κουζίνα να φτιάξω έναν καφέ, έρχεται η μητέρα της με πιάνει από τον γιακά και μου λέει «Δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου». Λέω "Έχω μπλέξει με τρελούς δεν θα τη βγάλω καθαρή»

 

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έπαιξαν ένα παιχνίδι και απάντησαν σε... όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

 

 

O Γιώργος Παπαδόπουλος μπαίνει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και απαντά σε όλες τις πικάντικες ερωτήσεις του. Τι ποσοστό αγιότητας κατάφερε να συγκεντρώσει ο τραγουδιστής.

 

 

 

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη μπαίνει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

   

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!