Μαλλιοτραβήγματα, υστερίες, εγωπάθεια και... έρωτες στο σπίτι του #BigBrotherGR

 

Στη δεύτερη ημέρα του #BigBrotherGR, οι γυναίκες σκοτώθηκαν μεταξύ τους και οι άντρες ερωτεύτηκαν ήδη… - Πρώτη εβδομαδιαία αποστολή η... διάσωση της Μαριγώς!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Είναι μόλις δεύτερο 24ωρο έγκλειστοι οι νέοι παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αλλά οι προσωπικότητες όλων φαίνεται πως είναι πολύ δυναμικές και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον! Αρχικά οι δοκιμασίες στο σπίτι του Big Brother έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Το ίδιο όμως και οι κόντρες…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με το ροζ βίντεο παίκτη του #BigBrotherGR 2! Καλή αρχή...

 

Υπόθεση 1: 

Δεν έχουν προλάβει να περάσουν δύο 24ωρα για τους παίκτες μέσα στο σπίτι, όμως ήδη άρχισαν οι εντάσεις, οι καβγάδες και τα ξεκαθαρίσματα. 

Ο Steve ένιωσε να αλλάζει η συμπεριφορά του Κώστα απέναντί του, και τρεις φορές τον ρώτησε κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είχε κάτι μαζί του.

Ο Κώστας όμως τον καθησύχαζε ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Μόνο που ο Steve ένιωθε στην ατμόσφαιρα κάτι να συμβαίνει μεταξύ τους. Μία αδιόρατη ένταση που όμως δεν μπορούσε ούτε να αποδείξει ούτε να υποστηρίξει με επιχειρήματα.

 

Μέχρι που τελικά ο Steve μοιράστηκε με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του τον προβληματισμό του και μάλιστα κάποια στιγμή έδειξε να θυμώνει με τη συμπεριφορά του Κώστα απέναντί του.

 

Μόνο όταν ο Κώστας ήταν αποφασισμένος να το συζητήσει μαζί του οι δύο άντρες απομονώθηκαν σε ένα δωμάτιο για να τα συζητήσουν.

Και αυτό έκαναν τελικά. Ο Steve για ακόμα μία φορά τον ρώτησε τι συμβαίνει και ο Κώστας τού είπε ότι θεωρεί πως λίγες ώρες πριν ένιωσε να τον κοροϊδεύει ενώπιον των άλλων.

Κάτι που ο Steve αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντάς του ότι απλά γενικότερα κάνει πλάκα και ότι δεν θυμάται να τον κορόιδεψε για κάτι.

Ο Κώστας έδειξε να καταλαβαίνει την ειλικρίνεια του Steve και οι δύο άντρες αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μία νέα αρχή.

 

Υπόθεση 2:

Η απόφαση της Σύλιας Καραμολέγκου η οποία είναι η αρχηγός της εβδομάδας, να γίνουν οι δουλειές του σπιτιού δημιούργησε εντάσεις με τη Σαμάνθα στο επίκεντρο της συζήτησης.

Μάλιστα, η ατάκα της Σαμάνθας «εγώ έτσι είμαι» για την συμπεριφορά της, έκανε τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της να θυμώσουν και πρώτο και καλύτερο τον Steve ο οποίος της είπε ότι δεν μπορεί να το λέει αυτό σε ένα σπίτι όπου συγκατοικεί με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους.

 

Της το είπε με έντονο ύφος κάτι που στενοχώρησε τη Σαμάνθα η οποία στη συνέχεια άκουσε και άλλη μία ατάκα της Ελένης που την έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά.

Η Σαμάνθα ξέσπασε σε κλάματα και επειδή ένιωθε άβολα αποφάσισε να απομονωθεί στην τουαλέτα.

Έτρεξαν πίσω της ο Μελέτης και η Ελένη μόνο που Σαμάνθα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα. Ειδικά από την Ελένη που όμως έτρεξε να της ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που της είχε φερθεί και την ατάκα που την είχε ενοχλήσει.

Η Σαμάνθα όμως ήταν τόσο φορτισμένη που δεν ήθελε να ακούσει τίποτα. Κάτι που στη συνέχεια έκανε έξαλλη την Ελένη η οποία επίσης ξέσπασε σε κλάματα.

Κοινώς... η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μυρίζει μπαρούτι!

 

Ο Μεγάλος Αδελφός φώναξε τη Σύλια Καραμολέγκου στο δωμάτιο επικοινωνίας μιας και είναι η αρχηγός της πρώτης αυτής εβδομάδας για να της ανακοινώσει ποια θα είναι η αποστολή των παικτών.

Η Σύλια έλαβε ένα γράμμα από τον Μεγάλο Αδελφό που θα έπρεπε να το διαβάσει ενώπιον όλων των συμπαικτών της.

Όπως λοιπόν ανέφερε το γράμμα, όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να σώσουν τη... Μαριγώ, μία μισοβυθισμένη βάρκα που είχε μία τρύπα στο σκαρί της.

Έπρεπε οι παίκτες να την κρατήσουν για 24 ολόκληρες ώρες στην επιφάνεια της πισίνας κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει για μία ολόκληρη μέρα οι παίκτες να είναι σε δυάδες και να βγάζουν με δύο σιδερένια ποτήρια το νερό που μπάζει ώστε να μην βουλιάξει η Μαριγώ.

Αν τα καταφέρουν, οι παίκτες θα πάρουν ως έπαθλο 150 ευρώ σε προμήθειες εβδομάδας.

 

Ο Κώστας Στυλιανάκης, ο Κρητικός από το Ηράκλειο δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ερωτεύτηκε! Ποια είναι η τυχερή;

Ο Κώστας λοιπόν ο οποίος είναι πολύ ενθουσιώδης και πάντα με θετική σκέψη, είπε αρχικά τον κρυφό του πόθο στη φίλη του Γιώτα Μυλωνά η οποία όμως τον μάλωσε και τους είπε να μην είναι τόσο ενθουσιώδης και να αγαπάει από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας όλο τον κόσμο.

Εκείνος όμως επέμεινε και όχι μόνο επέμεινε αλλά εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά του και στον Μεγάλο Αδελφό. «Δεν ξέρω τι έχω πάθει Παναγία μου» είπε με τη βαριά κρητική προφορά του ο Κώστας ο οποίος όμως πραγματικά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία συμπαίκτριά του.

 

Ποια είναι αυτή; Η Ελένη Σπανού η οποία όμως αγνοεί το ερωτικό ενδιαφέρον του. Απόδειξη ότι σε μία κουβέντα τους στην πισίνα και ενώ ο Κώστας εκθείαζε την ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της εκείνη αρκούνταν να του λέει «σ' ευχαριστώ αγάπη μου» ικανοποιώντας απλά τη γυναικεία της φιλαρέσκεια.

Ο Κώστας όμως δείχνει να έχει πέσει στα... πατώματα για την Ελένη και θέλει μάλιστα να δει πώς θα της το φέρει για να διαπιστώσει αν και εκείνη ενδιαφέρεται. Μάλιστα όπως είπε στον Μεγάλο Αδελφό, σκοπεύει να βάλει τη Γιώτα τη φίλη του να την ψαρέψει αν την ενδιαφέρει και εκείνος.

 

Εκδηλώθηκε ο Παναγιώτης Πέτσας! Αυτή είναι η παίκτρια που του τράβηξε την προσοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες