Νέες αποκαλύψεις για την εκρηκτική σχέση του Αλέξη Παππά με τους παίχτες του Survivor

 

Ο Αλέξης Παππάς... κοιμάται - στο κρεβάτι του Bachelor κι όχι μόνος - και η τύχη του δουλεύει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη και μεταξύ άλλων κατήγγειλε ένα περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες μεταξύ αυτού, του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά!

Γιατί δεν έδωσες ψάρι στον Τριαντάφυλλο; Ήταν κάποιο είδος τιμωρίας;

Δεν είναι παιδάκι για να τον τιμωρήσω, είναι ένας άνθρωπος 44 ετών. Ήταν ουσιαστικά μία επιβράβευση για τα παιδιά που βοηθούσαν στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Τριαντάφυλλος, πέρα απ’ το γεγονός ότι δεν με σεβόταν και με έβριζε, όπως και πολλά άτομα της ομάδας μας, δεν βοηθούσε καθόλου και δεν ήταν ούτε πρόθυμος. Αν έβλεπε ο κόσμος γενικά τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, θα καταλάβαινε απόλυτα αυτό που έκανα. Επιλογή του ήταν να κρατήσει αυτήν τη στάση. Και δεν είναι ότι τον άφησα νηστικό, είχε τις προμήθειες της εβδομάδας, που ήταν αρκετές για να επιβιώσει ο καθένας μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το έχω μετανιώσει.

Έγινε κάποιος τσακωμός που δεν είδαμε;

Ναι, είχε γίνει ένας έντονος τσακωμός με τον Αλέξη Παππά. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον Τριαντάφυλλο, του ζητούσα να παραδεχτεί ορισμένα πράγματα που είχε αναφέρει και εκείνος πάντα άλλαζε θέμα. Αυτό το πήρε ο Αλέξης Παππάς και το... δεκαπλασίασε στο συμβούλιο. Δεν ξέρω αν το έκανε από στρατηγική επειδή είναι ηθοποιός ή αν είναι έτσι ως άνθρωπος, αλλά σίγουρα το έκανε πολύ καλά. Έβγαλε πολύ κόσμο εκτός εαυτού, όπως έβγαλε κι εμένα τότε. Κρατήθηκα εκείνη τη στιγμή, μετά το συμβούλιο πήγαμε να «αρπαχτούμε» και με ηρέμησε η παραγωγή.

Ο Γιώργος Κόρομι έδωσε συνέντευξη και στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο και δήλωσε απορημένος, που ορισμένοι ψάχνουν την καταγωγή του ενώ ο ίδιος δεν την κρύβει.

Παρόλο που έχεις πει ότι η καταγωγή σου είναι από την Ουγγαρία, αν γκουγκλάρεις το όνομά σου θα δεις ότι υπάρχει δίπλα η λέξη «Αλβανός». Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αλήθεια το λες; (σ.σ. το ψάχνει όσο μιλάμε.) Έχεις δίκιο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί κάποιος θέλει να ψάξει την καταγωγή μου. Ο πατέρας μου είναι Ούγγρος και ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 2 ετών. Μάλιστα, το Κόρομι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα επίθετα στην Ουγγαρία. Θα με στενοχωρούσε πολύ αν πίστευαν ότι κρύβω την καταγωγή μου, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από όπου κι αν ήταν η καταγωγή μου, θα ήταν τιμή μου και καμάρι μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»