Η… πριγκιπική νίκη στη… μάχη της σοκολάτας και των δελφινιών και η βόμβα Nτάφυ

 

 

Η ένταση Καρολίνας-Ελένης και η εκδίκηση της Μαριαλένας στον Σάκη! Αυτό που στο #SurvivorGR βγαίνουν πιο πολύ έξω και διασκεδάζουν από εμάς, πρέπει να το... κοιτάξουμε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor 4 άφησε τους Μπλε με τρεις άντρες και δυο γυναίκες και όπως ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζής που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον κολλητό του Νίκο Μπάρτζη αυτό θα βοηθήσει στα ματσαρίσματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σίγουρα θα περίμενε διαφορετική εξέλιξη, δηλαδή να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Τζέιμς, όμως τώρα που έμειναν πέντε και καλοί παίκτες θα μπορούσαν να γίνουν σαν μια γροθιά. Με διαφορετικό μάτι είδαν την αποχώρηση του Παύλου οι Kόκκινοι, οι οποίοι εστιάζουν στην δική τους ομάδα.

 

Η Νικολέτα Μαυρίδη στεναχωρήθηκε που αποχώρησε ο φίλος της, το ίδιο και η Ελένη Χαμπέρη, καθώς έπαιρνε αρκετή θετική ενέργεια από τον Παύλο. Για τον Τζέιμς ήταν ντέρμπι για το ποιος θα αποχωρούσε, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει να αναρωτιέται γιατί οι δυο τους χαλάνε την ψυχολογία των άλλων. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει τυχερός που είναι στους Kόκκινους και δεν έχει συμπαίκτες τους Τζέιμς-Νίκο. H Ελένη επιχείρησε να εξηγήσει σε Κόρο, Καρολίνα, Νικολέτα και Ασημακόπουλο ότι δεν την νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Η Καρολίνα Καλύβα διαφώνησε με τον τρόπο που Ελένη αντιμετωπίζει την κατάσταση και της είπε ότι έχει «χαμηλή συνείδηση» κάτι που έφερε την αντίδραση της 26χρονης ξανθιάς personal trainer.

Σχολιάστηκε πολύ έντονα για άλλη μια φορά ότι τα παιδιά κάθονται μόνα τους, είναι μες στη ζούγκλα, δεν απολαμβάνουν τις στιγμές και είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά. Είμαι σε ένα παιχνίδι, δεν θα χαλάσω την ψυχολογία μου».

«Δεν γίνεται όμως, δεν είσαι φτιαγμένη από ατσάλι! Μόνο οι ενέργειες που έχεις γύρω σου, το παίρνεις αυτό σε ένα ποσοστό» πρόσθεσε με τη σειρά της η Καρολίνα Καλύβα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν έχεις μάλλον τόσο ψηλά τη συνείδηση σου».

«Μια χαρά είναι η συνείδηση μου! Το ότι δεν με επηρεάζουν κάποιες καταστάσεις δεν σημαίνει κάτι. Ο καθένας μπορεί να διαχειρίζεται όπως θέλει τα συναισθήματα του. Και εγώ προσπαθώ να βλέπω τα θετικά» έσπευσε να απαντήσει η Ελένη Χαμπέρη.

Τότε, στην κάμερα του Survivor, η Καρολίνα Καλύβα πρόσυεσε πως «η Ελένη λίγο θίχτηκε με αυτό που της είπα λόγω του ότι έχει χαμηλή συνείδηση. Το πήρε λίγο προσβλητικά. Αυτό ένιωσα με το ύφος που είχε στην κουβέντα μας»

 

Ο Τριαντάφυλλος έχει αναλάβει ρόλο να φτιάξει την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, καθώς θεωρούσε πως η 25χρονη καρατέκα κάνει ζήλιες στον 30χρονο επιχειρηματία κάτι που επηρεάζει και την ομάδα του. Οι δυο τους, πάντως, φαίνεται να τα είχαν βρει πριν επέμβει ο Ντάφυ.

 

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε να προσπαθεί να ενώσει. Εκτός από το ζευγαράκι Μαριαλένα-Σάκη πρότεινε να γίνει μια συζήτηση μεταξύ όλων ώστε να τα βρουν οι υπόλοιποι με τους Τζειμς και Νίκο και να μάθει και ο κόσμος γιατί γίνεται όλο αυτό.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες θα έδιναν σκληρή μάχη στον υγρό στίβο με το έπαθλο για τους νικητές εκτός από φαγητό να έχει και βόλτα με δελφίνια.

«Θα μεταφερθείτε στο Πάρκο των Δελφινιών. Θα τα δείτε, θα τα ακουμπήσετε, θα τα νιώσετε, θα κολυμπήσετε μαζί με τα δελφίνια», τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Η μάχη των δυο ομάδων ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Κοκκινοι και Mπλε εφτασαν στο 9-9 με το ματς να οδηγείται σε Flag Race. Σάκη και Καρολίνα  τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Τζέιμς και Μαριαλένα. Οι Mπλε αναδείχθηκαν νικητές  με 10-9 για μια τρύπα την οποία  σημάδεψε σωστά ο «πρίγκιπας».

 

Η νίκη ανέβασε την ψυχολογία των Mπλε, με τον Τζέιμς να την αφιερώνει στον κόσμο που τον κράτησε, ενώ η Μαριαλένα που πήρε το… αίμα της πίσω από τον Σάκη να του ζητάει να μην στεναχωριέται. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε τύχη στη νίκη των μπλε και η απάντηση που πήρε απο τον  Γιώργο Κόρομι  είχε και σεξουαλικό υπονοούμενο. «Ευτυχώς που νίκησε η Μαριαλένα και δεν θα πρήζει τον Σάκη», είπε ο Ντάφυ, ο οποίος στεναχωρήθηκε μόνο που έχασε τη σοκολάτα.

 

Τα πειράγματα της Μαριαλένας στον Σάκη συνεχίστηκαν και στην παραλία. Ο Σάκης έδειξε να μην ενοχλείται και νιώθει πιο ήρεμος που δεν θα έχει και σήμερα γκρίνια.

 

Ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε αν οι Mπλε θα ψηφίσουν πάλι με αγωνιστικά κριτήρια ρίχνοντας τη βόμβα για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έφερε πάλι 10αρι για την ομάδα του και τους τάισε για 2η συνεχόμενη φορά. Η ερώτηση του Ντάφυ πάγωσε τους Mπλε.

 

Η εμπειρία των Mπλε από την Πούντα Κάνα και τη γνωριμία τους με τα δελφίνια ήταν κάτι που θα τους μείνει αξέχαστο. Η Μαριαλένα ακόμα και τώρα στο μυαλό της είχε τον Σάκη και το πάρτι των 90s. Ο Τζέιμς που δεν κατάφερε να χορέψει στο κλαμπ με τις Τουρκάλες του Survior το έκανε με τα δελφίνια, κάτι που  σίγουρα δεν θα ενοχλήσει και την φίλη του Maxine. Αυτός που δεν έδειξε να το απολαμβάνει και τόσο ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος φάνηκε να φοβάται τα αξιολάτρευτα πλάσματα, κάνοντας τους υπόλοιπους να ξεκαρδίζονται στα γέλια με τις αντιδράσεις του.

 

Ντέρμπι αποδείχθηκε και το κουίζ επιβίωσης με τους Mπλε να κερδίζουν πάλι τους Kόκκινους, αυτή τη φορά με 5-4 και να τρώνε και τα σουφλέ σοκολάτας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»