Βίσση - Βανδή μαζί στο «Fame Story» και για πρώτη φορά σε ντουέτο!

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μετά την ιστορική βραδιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι ετοιμάζουν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή;

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έσπασαν τον πάγο δεκαετιών, άφησαν πίσω τους φήμες και κόντρες και βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή. Η σύμπραξή τους στο J2US βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και τώρα νέες φήμες ξεκινούν. 

Οι δύο τραγουδίστριες ένωσαν μάλιστα τις φωνές τους για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συνεργασία που έβαλε «φωτιά» στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το official video με τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών που «ανέβηκε» στο YouTube έγινε αμέσως no2 στα YouTube trends και έχει διαρκώς ανοδική πορεία, ενώ έγιναν πρώτο trend στα social media, που γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια. Επίσης, το όνομα της Άννας Βίσση έγινε no1 στην αναζήτηση της Google και μπήκε στη λίστα με το παγκόσμιο trending του Twitter, ενώ ο τριπλός live δίσκος της «Hotel Ερμού live 2015-2018», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, έγινε no1 στο iTunes chart.

Επίσης, τη στιγμή της εμφάνισης, τα μηχανάκια της τηλεθέασης «έγραψαν» σχεδόν 38% στο σύνολο και 40% στο δυναμικό κοινό, τα υψηλότερα που σημείωσε ο μεγάλος τελικός του λαμπερού show.

 

Λίγη ώρα μετά την επί σκηνής συνύπαρξή τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη.

«Εσείς ζείτε τις ιστορικές στιγμές. Εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα. Συναντηθήκαμε γιατί το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που τις πυροδότησαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Εμείς δεν τα έχουμε ανάγκη. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση.

«Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα. Και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα. Καμία δυσκολία στην επικοινωνία. Τη θαυμάζω, όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε» δήλωσε από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή.

 

Τι ετοιμάζουν η Άννα και η Δέσποινα;

Οι δυο τους άφησαν, σαφώς, να εννοηθεί πως αυτή τους η εμφάνιση ήταν μόνο η αρχή. Ήδη ακούγεται πως οι δύο ερμηνεύτριες θα ηχογραφήσουν μαζί ολοκαίνουργιο τραγούδι ντουέτο, ενώ δεν αποκλείεται και μια συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα, την επόμενη σεζόν -στη μετά COVID-19 εποχή. Όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα…

Όπως ανέφερε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μπορεί να καθίσουν δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος που έχει βάλει ο Νίκος Κοκλώνης για τις δύο κυρίες.

Αναμένουμε για τα επόμενα…

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της