Χαμός στο #J2US! Η σκηνή ζηλοτυπίας της Γαρμπή για Σχοινά-Βανδή πριν 27 χρόνια!

 

 

Χαμός με τις ερμηνείες της Γαρμπή στο stage! Τα έσπασε η Σταυροπούλου, χόρευε ξυπόλητη με τα τραγούδια της Γαρμπή! Η σκηνή ζηλοτυπίας της Γαρμπή για Σχοινά-Βανδή πριν 27 χρόνια! Από το πλατό του #BigBrotherGR στη σκηνή του #J2US! Οι ερμηνείες του Μικρούτσικου, η συγκίνηση και τα δάκριά του στην έκπληξη της Σοφίας Βόσσου! Η τηλεφωνική παρέμβαση της Άντζελας Δημητρίου στον αέρα του σόου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Χθες τον απολαμβάναμε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στο πλατό του τελικού του Big Brother, απόψε θυμηθήκαμε τον τραγουδοποιό και καλλιτέχνη Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε αναγγείλει εδώ και καιρό την άφιξή του στο πλατό του Just the two of us όμως κανείς δεν γνώριζε πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Και τελικά ήρθε αυτή η πολυπόθητη ώρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μας θυμίζει ότι εκτός από κορυφαίος παρουσιαστής και άνθρωπος της τηλεόρασης, είναι και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

«Μου λείπεις εσύ, μου λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί» σιγοτραγουδούσαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό του J2US θυμίζοντάς μας κορυφαίες μουσικές στιγμές του Ανδρέα.

«Τι θα ήμουν αν θα σ' έχανα» τραγούδησε αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

 

Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως πάντα, είχε ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές. Και αυτή ήταν να μιλήσει ζωντανά στον "αέρα" του σόου η Σοφία Βόσσου για τον αγαπημένο της Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή του σόου παλιές αγαπημένες επιτυχίες του και συγκίνησε, δεν περίμενε να ακούσει τη φωνή της αγαπημένης του Σοφίας Βόσσου στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία όμως ήδη άρχισαν να ξεπερνιούνται όπως τόνισε ο Ανδρέας.

Όταν την άκουσε, ο παρουσιαστής και τραγουδοποιός έμεινε σιωπηλός όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η Σοφία Βόσσου μίλησε με τα πιο τρυφερά και γλυκά λόγια για εκείνον.

Κάτι που ανταπέδωσε αμέσως εκείνος, λέγοντας πως η Σοφία Βόσσου ήταν από τους ανθρώπους που του στάθηκαν όσο κανένας άλλος στις πιο δύσκολες στιγμές του και πλέον είναι οικογένεια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα γλυκά λόγια, ο Ανδρέας θέλησε να ερμηνεύσει on air τη μεγάλη επιτυχία της Σοφίας, "Το φιλαράκι" δίνοντάς της πάσα να τραγουδήσει και εκείνη. Η όλη φάση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους και φυσικά στους τηλεθεατές.

 

Δεν έφτανε η έκπληξη που είδαμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες του, δεν έφτανε και η συγκίνηση όταν η Σοφία Βόσσου έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, ήρθε και μία πρόταση για να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον μας στα ύψη. 

Οι δύο άντρες δεν έκρυψαν τη συμπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα απέναντι στον Νίκο Κοκλώνη, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τον Μικρούτσικο στο πλευρό του παραγωγού σε σπουδαία τηλεοπτικά πρότζεκτς.

 

Δεν χρειάζονταν παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ανάψει το κέφι στο πλατό του λαμπερού σόου όταν η Καίτη Γαρμπή άρχισε να ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες της. 

Η τραγουδίστρια ήταν απόψε η λαμπερή καλεσμένη του σόου και δεν χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά της για να ξεσηκώσει τους πάντες.

Απλά τραγούδησε παλιές αγαπημένες επιτυχίες της και όλοι ξεσηκώθηκαν και να χορεύουν στους ρυθμούς.

Αν και εμφανίστηκε στην αρχή του σόου ανάβοντας το κέφι, αυτό πήρε φωτιά όταν έκανε νέα εμφάνιση στη σκηνή με κατακόκκινο υπέροχο φόρεμα, ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε κοντά στους κριτές οι οποίοι είχαν... μερακλώσει και τραγουδούσαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο με τις ερμηνείες της Καίτης Γαρμπή:

 

Στους ρυθμούς των τραγουδιών της δεν μπόρεσε να αντισταθεί η Βίκυ Σταυροπούλου, όπου έβγαλε τα παπούτσια της, σηκώθηκε από την καρέκλα της, πήγε προς την σκηνή κι άρχισε να λικνίζεται ξυπόλητη στους ήχους του «Ξυπόλητη Χορεύω».

Η Βίκυ Σταυροπούλου το έζησε και με το δίκιο της.

 

i

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε έστω και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο πλατό του λαμπερού σόου του Open. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν το «Ποια Θυσία» και η Άντζελα Δημήτριου θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά και να σχολιάσει την εμφάνισή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των ζευγαριών στον προημιτελικό και η διπλή αποχώρηση στο #J2US

Σε πολύ καλή διάθεση και ανακοινώνοντας πως θα είναι παρούσα στο εορταστικό σόου την ερχόμενη εβδομάδα, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο παιδιά ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και τα φιλιά της στη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν παρέλειψε επίσης από την πλευρά του να εκφράσει τον θαυμασμό του και την αγάπη του για την Άντζελα Δημητρίου την οποία είχε φιλοξενήσει και πέρυσι στο πλατό του σόου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;