Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έμειναν άφωνοι στο #TheVoiceGr με τον 18χρονο ψάλτη

  30/11/2020 10:33
Έμειναν άφωνοι στο #TheVoiceGr με τον 18χρονο ψάλτη

Έμειναν άφωνοι στο #TheVoiceGr με τον 18χρονο ψάλτη

  30/11/2020 10:33
 
Άλλη μια βραδιά γεμάτη ταλέντα που προσπάθησαν με τη φωνή τους να γοητεύσουν τους κριτές του «Τhe Voice» και να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή (29/11). Συνολικά δέκα θα είναι τα ταλέντα που θα καταφέρουν να μπουν σε μία από τις ομάδες των coaches: Ελεονώρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, η Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Οι κενές θέσεις ελάχιστες, οι φωνές εξαιρετικές και η αγωνία κορυφώνεται. Με την ολοκλήρωση της φάσης των Blind Auditions κάθε ένας από τους coaches θα έχει στην ομάδα του 30 ταλέντα. Ακολουθεί η φάση των knockouts, στην οποία όσοι κατάφεραν να προκριθούν θα διαγωνιστούν σε τριάδες με έναν μόνο να περνάει στην επόμενη φάση.
 
Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν η ερμηνεία της Ελιόνας Σαχπαζίδου που ερμήνευσε το «Dangerous Woman» και τρέλανε τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη. Η Ελιόνα όπως είπε γεννήθηκε στην Ρωσία, αλλά μένει στην Θεσσαλονίκη. Μετά την ερμηνεία της. οι δύο coaches έδωσαν σκληρή μάχη για να την αποκτήσουν. Ο Πάνος της τραγούδησε στα ρωσικά το «Σε Θέλω Σαν Τρελός» - ένα τραγούδι που  ο Σάκης Ρουβας το έχει κάνει διασκευή με τον Philipp Kirkorov. Ο Μουζουράκης τής είπε «Ελιόνα... έλιωνα όσο τραγουδούσες», αλλά εκείνη επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά. 
 

Σκληρή μάχη έδωσαν οι τέσσερις coaches για τον Νίκο Νικολαΐδη, που ερμήνευσε εκπληκτικά το «Μακριά μου να φύγεις». Ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε έντονα γιατί φάνηκε να θέλει πάρα πολύ τον παίκτη, ο οποίος τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αφού αυτή ήταν και η επιθυμία της μιας από τις δυο μικρές κόρες του, η οποία μάλιστα τον συνόδευε στο The Voice.
 
Ο 18χρονος ψάλτης Βαγγέλης Καραμπάσης ερμήνευσε το «Δεν έχω παλάτια και λεφτά» και άφησε άφωνους τους κριτές και με το νεαρό της ηλικίας του: «Έχω μείνει έκπληκτη», είπε η Έλενα Παπαρίζου. «Είσαι πολύ διαφορετικός από αυτό που περίμενα να αντικρίσω. Δεν ήταν το ηλικιακό, αλλά δεν περίμενα καταρχάς ότι ένα τόσο νέο παιδί θα διαλέξει ένα τέτοιο τραγούδι και πως θα το πει με τέτοιον τρόπο», ανέφερε με τη σειρά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Πιο πολύ περίμενες να ακούσεις από αυτόν Τζάστιν Μπίμπερ», είπε ο Μουζουράκης. Ο Σάκης Ρουβάς διεκδίκησε τον Βαγγέλη, αλλά εκείνος διάλεξε την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
 

Δείτε και τα υπόλοιπα ταλέντα που εμφανίστηκαν στη 12η Blind Audition του «The Voice of Greece» και επίσης πέρασαν στην επόμενη φάση:
 
Πάνος Παπανικολάου - «Αν μου τηλεφωνούσες»

Μαρίνα Σαββίδου - «Bad Things»

Αντώνης Φαρής - «Ένα γράμμα»

Αντώνης Τιτάκης - «Ο Αυγερινός»

Αλίσια Καλαφατά - «Anyone»

Ευγενία Λιακοπούλου - «Στα `δωσα όλα»

Μαρίνα Παπαντωνάκη - «Bang Bang»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας