Η μίμηση Βανδή – Μπισμπίκη του Ζαχαράτου και η δημόσια απάντηση Μπισμπίκη

Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω καταπιέσει τον εαυτό μου στο να φλερτάρω για να μην σχολιαστώ. Έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο αγαπημένος Τάκης Ζαχαράτος για ακόμη μια φορά βρίσκεται μέσα στην επικαιρότητα: «Δεν γινόταν να μην γίνω το «Ζευγάρι της Χρονιάς», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα.  

Ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιμείται τη Δέσποινα Βανδή την ώρα που τραγουδά στη πίστα και στη συνέχεια τον Βασίλη Μπισμπίκη ως θαμώνα να την καμαρώνει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τάκη Ζαχαράτο που θέλησε να τους τρολάρει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο. Ο καλλιτέχνης, ως Δέσποινα Βανδή, τραγουδά το γνωστό κομμάτι «Του αγοριού απέναντι» και δείχνει τον τρελό έρωτα που υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού.

«Δεν γινόταν να μην γίνω το «Ζευγάρι της Χρονιάς» @bisbikis.vasilis @desp1navandi», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν το post είναι και Βασίλης Μπισμπίκης που έβαλε ένα emogi να γελά μέχρι δακρύων και μία καρδούλα.

 

 

 

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος με ζωντανή σύνδεση μέσω skype.

Ο ταλαντούχος performer αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο επίμαχο ενσταντανέ επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του ζευγαριού.

«Η μεγαλύτερη ευλογία που υπάρχει στη ζωή και θεραπεύει τα πάντα είναι η αγάπη. Ο έρωτας και η αγάπη για μένα είναι το παν. Και χαίρομαι που βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους, δεν συμβαίνει πια εύκολα» δήλωσε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το παλιό μοντέλο του γάμου και της οικογένειας έχει τελειώσει. Η ίδια η εποχή το «κλωτσάει». Κακώς αλλά όλο αυτό βάλλεται. Ζούμε μία εποχή απληστίας και η μαγκιά είναι να περνάς ωραία με τα αληθινά και τα ουσιαστικά» πρόσθεσε.

«Εγώ όταν βλέπω ένα ζευγάρι ερωτευμένο να έχει τα guts να βγει στη σκηνή, να αγκαλιαστεί και να φιληθεί σε μία εποχή που ο έρωτας είναι αποξηραμένος και κρίνεται, για μένα μόνο καλό μπορεί να είναι» τονίζει ο Τάκης Ζαχαράτος αμέσως μετά.

«Επειδή κάνω μία δουλειά που πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστώ… χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα» επισημαίνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

   

 

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»