Ανδρομάχη - Κώστας Μηλιωτάκης: Η κοινή ανακοίνωση «Παράλληλης Αγάπης»

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην κόντρα του Κώστα Μηλιωτάκη με την Ανδρομάχη, οι οποίοι τα βρήκαν και το ανακοίνωσαν - Χριστίνα Σάλτη για Ανδρομάχη: «Συγκριθήκαμε, θα δει που θα τη βγάλει όλο αυτό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό πως η μεγάλη επιτυχία, σε σύνθεση Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που ερμήνευσε πρώτη η Αντζυ Σαμίου το 1999, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επανεκτέλεση από τη Χριστίνα Σάλτη.

Ωστόσο, προτού βγει στον αέρα, η Ανδρομάχη, η οποία είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Κύπρο στη #Eurovision, πρόλαβε και το έκανε viral στο TikTok, καθώς το συμπεριέλαβε σε ένα από τα medley της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρομάχη: «O Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο» - Χαμός με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» - Τι απαντά ο συνθέτης, η Χριστίνα Σάλτη & η Άντζυ Σαμίου

Μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις και την καταιγίδα που ξέσπασε βγήκε ουράνιο τόξο

«Τα μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια δε μπορούν να σκοντάψουν σε τυχόν παραλείψεις ή παρανοήσεις. Η μουσική μας φέρνει κοντά. Μας ενώνει. Το έκανε και τώρα ξανά. Η «Παράλληλη Αγάπη» που μιλάει για αγάπη.

Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαμε. Έτσι λήγει αυτό το δυσάρεστο κλίμα και όλα είναι όμορφα. Το «Παράλληλη Αγάπη» θα υπάρχει στο YouTube σαν cover πολύ πολύ σύντομα. Πάμε να κάνουμε μουσική μαγική. Πάμε να κάνουμε τραγούδια όμορφα. Αγάπη και φως. Σας αγαπώ. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους» έγραψε η Ανδρομάχη στο Instagram, ενώ ο Κώστας Μηλιωτάκης δημοσίευσε στα instastories του τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

 

 

Η Χριστίνα Σάλτη έδωσε για πρώτη φορά τη δική της απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο #Breakfast@Star και ξεκαθάρισε τη θέση της ως προς την κίνηση της Ανδρομάχης να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τραγούδι την ίδια ακριβώς περίοδο που και η ίδια ετοίμαζε την επίσημη δισκογραφική του επανεκτέλεση.

«Εγώ τον Κώστα Μηλιωτάκη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχω πει άλλο ένα τραγούδι του στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί σε σχήματα, τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο. Την Παράλληλη Αγάπη τη συζητούσαμε καιρό τώρα να την κάνουμε» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

«Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια» ξεκαθαρίζει η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα» σημείωσε η Χριστίνα Σάλτη.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ανδρομάχη. Εγώ αν το είχα κάνει, θα σκεφτόμουν στο μυαλό μου ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν νιώθω ριγμένη αλλά λίγο στεναχωρημένη» τόνισε κλείνοντας η τραγουδίστρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»