Oι επτά που προκρίθηκαν στον ημιτελικό του #TheVoiceGR - Έλαμψε η Σκορδά

Πρώτο live των cross battles του #TheVoiceGR και όλα τα φώτα πέρα από τα 14 μουσικά ζευγάρια ήταν στη λαμπερή οικοδέσποινα, τη Φαίη Σκορδά, η οποία ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στη θέση του #SurvivorGR, Γιώργου Λιανού. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Εντυπωσιακή και απαστράπτουσα η Φαίη Σκορδά, στο πρώτο live του #TheVoiceGR

 

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό, τους κριτές, και φυσικά τους διαγωνιζόμενους, λίγο μετά τις 21:00, ενώ έκανε πραγματικά εντυπωσιακή είσοδο.

 

 

Λαμπερή όπως επιτάσσουν τα βραδινά σόου της ελληνικής τηλεόρασης και με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που έχει φορεθεί από το διάσημο top model, Heidi Klum στον τελικό του γερμανικού next top model η γλυκιά Φαίη καλωσόρισε χθες το κοινό στα live cross battles. Οι τέσσερις coaches την υποδέχθηκαν εγκάρδια και εκείνη με τη σειρά της χαιρέτησε και μέσω ζωντανής σύνδεσης με τον Άγιο Δομίνικο και το Γιώργο Λιανό.

 

 

Ακολούθησαν οι διπλές μονομαχίες από τις τέσσερις ομάδες με το τηλεοπτικό κοινό να δίνει το πράσινο φως σε επτά από τους 14 διαγωνιζόμενους. Οι επτά που προκρίθηκαν θα συναντήσουν στον ημιτελικό του #TheVoiceGR ακόμη επτά που θα ξεχωρίσουν στο επόμενο cross battle το ερχόμενο Σάββατο. Χθες όμως τα φώτα στράφηκαν και στους δύο κριτές τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη, που ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας αγαπημένες τους επιτυχίες.

 

 

Ποια επτά πάνε ημιτελικό

Επτά πρόσωπα ξεχώρισαν στις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι με τη σειρά τους τους έδωσαν το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Συγκεκριμένα από δύο διαγωνιζόμενους προς το παρόν θα έχουν στον ημιτελικό Αργυρός, Ρουβάς και Μουζουράκης με την Έλενα Παπαρίζου να συμμετέχει μόνο μ’ έναν.

Πρώτος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Ρουβά, ο οποίος επικράτησε με 65% του Χριστομανώλη Σεγγούνα, μέλος του team του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

 

Επόμενη αναμέτρηση από τις ομάδες Μουζουράκη και Παπαρίζου. Η Μαρία Σακελλάρη τελικά κέρδισε την πρόκριση με 73% έναντι του Λεύκου με τον coach της να πανηγυρίζει έξαλλα.

 

 

Στη σκηνή των Cross battles ανέβηκαν στη συνέχεια η Μαρία Κατηρτζίδου από την ομάδα του Μουζουράκη και ο Διονύσης Τρενταφύλι από το team του Αργυρού. Τελικά o το κοινό ψήφισε το Διονύση Τρενταφύλλι με ποσοστό 56%, με τη Μαρία ν’ αποχωρεί φανερά στενοχωρημένη.

 

 

Μουσική κόντρα στη συνέχεια ανάμεσα στη Ντοντόνα από την ομάδα του Αργυρού και του Τζούλιο Ιμέρι, μέλος του team Κωνσταντίνος Αργυρός. Το κοινό έδωσε το εισιτήριο στη Ντοντόνα με το εντυπωσιακό 89%.

 

 

Γυναικεία αναμέτρηση στη συνέχεια με τη Σίσσυ Πολυδώρου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου να αναδεικνύεται νικήτρια με 81% έναντι 19% της Ελένης Παπαδόπουλου, μέλος του team Σάκης Ρουβάς.

 

 

 

Ακολούθησε κόντρα Ρουβά-Μουζουράκη με τον πρώτο να κερδίζει μέσω του Γιάννη Τσαρσιταλίδη με 68%, έναντι 32% που έφθασε η Μαντώ Μαυροειδή από τους τυμπανιστές του Πάνου.

 

 

Το χαμόγελο όμως δεν άργησε να έρθει στα χείλη του Μουζουράκη, ο οποίος κέρδισε την Έλενα Παπαρίζου, καθώς η Μάρω Μαγγανιάρη από την ομάδα του έλαβε 56% των ψήφων έναντι 44% του Λάζαρου Κατσίπη.

 

 

Με πόσους παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν το 1ο Live Cross Battle οι ομάδες των coaches |

 

 

The Voice of Greece | Trailer | 25/02/2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»