Μπαρούτι η ατμόσφαιρα στο Survivor-Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πρωταγωνίστρια των ημερών Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ψηφίστηκαν από τους Μαχητές για να συμπληρώσουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Μετά την ήττα των Μαχητών στον τρίτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλέ κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να επιλέξουν δυο παίκτες που μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor All Star. Και αυτοί ήταν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι νίκησαν 10-8 και όχι μόνο δεν αναγκάστηκαν να ψηφίσουν άλλους δυο παίκτες αλλά κέρδισαν και το έπαθλο φαγητού, ένα καλάθι με… καλούδια για να μαγειρέψουν στην καλύβα τους.

Φυσικά, η νίκη του Στάθη Σχίζα που τους έδωσε τη 10η νίκη και την ασυλία πανηγυρίστηκε έξαλλα. 

Από την άλλη, η κατήφεια ήταν έκδηλη…

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ένταση ήταν ξανά παρούσα, με τα μυστικά ραντεβού του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα να επικρατούν στις συζητήσεις.

Και αφού έγινε η ψηφοφορία των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός τήρησε την… παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε στα τελευταία επεισόδια και ζήτησε από τους Διάσημους να μαντέψουν την τελευταία ψήφο και ποιοι θα είναι τελικά οι δυο υποψήφιοι των Μαχητών.

Τελικά, οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι ήταν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η Καρολίνα δεν έκρυψε ότι ήταν στενοχωρημένη που ψηφίστηκε υποψήφια, ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί αλλά δέχτηκε την κρίση των συμπαικτών του. 

Ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor; Η απάντηση απόψε.

Φωτιές άναψε ο Κρις Σταμούλης και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Τον λόγο στον Κρις Σταμούλη έδωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor για να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Καρολίνας Καλύβα. Ο παίκτης ανέφερε πως πιστεύει πως έπαιξαν ρόλο οι κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο και τα λεγόμενά του έφεραν αντιδράσεις.

«Έπαιξε ρόλο το αγωνιστικό κριτήριο, αλλά και το θέμα των συναντήσεων της Καρολίνας και της Μαριαλένας με την κόκκινη ομάδα. Συμφωνώ με όσα είπε ο Νίκος για τις συναντήσεις. Είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης κι είναι φυσικό να θέλουν να βρεθούν, αλλά υπάρχουν κι αρνητικές συνέπειες. Το ένα παραπάνω πλεονέκτημα που θα έχει κάποιος θα σηματοδοτήσει την νίκη ή την ήττα του… Επίσης μπορεί να δημιουργούνται κάποιες στρατηγικές μεταξύ αυτών των παικτών. Δηλαδή βρίσκονται με τα παιδιά και δεν συζητάνε τίποτα άλλο; Μιλάνε περί ανέμων κι υδάτων;» δήλωσε αρχικά ο Κρις Σταμούλης στο Survivor.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν κάνει στρατηγική κι ότι κάποιοι δεν έχουν δυναμική και το ρίχνουν εκεί. Επιπλέον τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο κι η Καρολίνα Καλύβα του ζήτησαν τον λόγο που δεν τις προσέγγισε για να τις πει τους προβληματισμούς του και το έκανε ενώπιον όλων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Η συζήτηση είχε πολλές πλευρές και κανένας δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα.

«Παρασύρθηκες με κάποιον που απ’ ότι γνωρίζω είναι φίλος του»

Τα βέλη του έριξε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Καρολίνα Καλύβα στο Survivor για τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο.

«Η Καρολίνα στο τελευταίο συμβούλιο μας έκανε υποδείξεις περί αγάπης. Καρολίνα μου κάποιον αποχαιρέτησες φεύγοντας, κάποιος ίσως θα σε περιμένει επιστρέφοντας. Κάπου χάθηκες στη ζούγκλα, κάπου αποπλανήθηκες, κάπου παρασύρθηκες με κάποιον που απ’ ότι γνωρίζω είναι φίλος του» είπα αρχικά στο Survivor.

«Θα υποτιμούσα τον εαυτό μου αν δεχόμουν συμβουλές αγάπης από εσένα ίσως γιατί επιθυμώ τόσο πολύ να έχω την Βρισηίδα μου κοντά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου» πρόσθεσε.

«Θα φάω σκόρδο αφού δεν θα σε δω» λέει ο Σάκης στη Μαριαλένα

Ο Στάθης Σχίζας επικράτησε του Κρις Σταμούλη στον στόχο και εξασφάλισε την ασυλία στους συμπαίκτες του, με τους οποίους θα απολαύσει και το έπαθλο του φαγητού που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, πριν αρχίσει ο αγώνας.

Μετά το τέλος του αγώνα, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν έναν σύντομο διάλογο.

Ο παίκτης των Κόκκινων είπε χιουμοριστικά στη σύντροφό του: «Μου είπε ο Χανταμπάκης να μην φάω σκόρδο. Του λέω "αφού δεν με αφήνει να τη δω θα φάω σκόρδο».

«Σταμάτα να μιλάς για φαγητά, είμαι νηστική τόσες μέρες» του απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τη γύρισε τη μπιφτέκα, όπως λέει και ο ίδιος»

Με αφορμή το χθεσινό συμβούλιο στο Survivol All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε τον θυμό της με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατά την ίδια «πρόδωσε» την Ελένη Χαμπέρη.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες της στην καλύβα τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε:

«Θέλω να μιλήσω για την ψηφοφορία των Κόκκινων γιατί μας έκριναν εμάς ότι δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά και τα έκαναν μαντάρα. Και η πεντάδα εννοείται που ψήφισε η Ελένη ήτανε πεντάδα Μαρτίκας, Στάθης, Μπάρτζης, Αφροδίτη τέρμα στημένο. Εγώ στεναχωριέμαι για τον Μπάρτζη γιατί τη γύρισε την μπιφτέκα ανάποδα, όπως λέει κι εκείνος. Στο δικό μας παιχνίδι την Ελένη την έλεγε ψυχάρα, φίλη του, την ήθελε και νικήτρια όχι απλά "ψυχάρα" και έλεγε φέρ' το μας και τώρα την πρόδωσε».

«Δεν μας ενδιαφέρει η αγάπη, να φάμε θέλουμε» είπε η Αφροδίτη για Μάριο και Καρολίνα

Η συνάντηση Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα είναι κάτι που εξακολουθεί να απασχολεί μερικούς παίκτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη Σκαφίδα εξέφρασε την ενόχλησή της με τη στάση των Μπλε απέναντι τόσο στους Πρίαμο - Καλύβα, όσο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αλλά και σε σχετική συζήτηση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παίκτρια των Κόκκινων είπε:

«Αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι η χαλαρότητα των μπλε στο ενδεχόμενο για ποινές. δεν καταλάβαιναν την βαρύτητα των γεγονότων, ότι μία παίκτριά τους συναντιέται με ένα παίκτη μας ή μάλλον δύο συμπαίκτες τους με δύο δικούς μας παίκτες γιατί ασχοληθήκαμε πιο πολύ με το ένα δυστυχώς...».

Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Έχουμε όλες κι όλες έξι κουταλιές εβδομάδα για 13 άτομα και είναι πολύ σημαντικό».

«Δυστυχώς οι μόνοι που πήραν θέση είναι από τη δική μας την ομάδα. 'Όλοι μιλάγανε για αγάπη δε μας ενδιαφέρει η αγάπη παιδιά, μας ενδιαφέρει αν θα φάμε. Άλλο το ότι γνωρίζαμε και δεν μιλάγαμε που σημαίνει ότι εν μέρει τους καλύπταμε, αλλά θα την πληρώσουμε όλοι. Αν η παραγωγή ξεκινήσει τις καμπάνες και μειώνουν προμήθειες και τα λοιπά, αυτοί είναι οι πρώτοι που θα τους ψηφίσουν» συνέχισε η συμπαίκτριά της.

Ξεσπάθωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή-«Ξεφτίλες»

H Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέφρασε την ενόχλησή της με την τελευταία ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ η Ελένη Χαμπέρη παραλίγο να βρεθεί και εκείνη στον τάκο, αφού δέχτηκε αρκετές ψήφους από την ομάδα της.

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα».

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση