Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι παίκτες στο #SurvivorGR  All Star - Oι δηλώσεις Ντάνου

Μάριος Πρίαμος: «Αυτή τη φορά η νίκη είναι δικιά μου!» - Μόνο ένας δεν είπε... κουβέντα. Mπάρτζης - Χανταμπάκης επιστρέφουν στο #SurvivorGR All Star για... εκδίκηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ήρθαν τα δύο νέα τρέιλερ για το #SurvivorGR που όλοι αναμένουμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την All Star εκδοχή του αμέσως μετά τις γιορτές.

Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες στο καθηλωτικό τρέιλερ

Κι αν σε διαφειμιστικό διάλειμμα της πρώτης ώρας προβολής του The Voice προδόθηκαν τα πρώτα «βαριά» χαρτιά που θα επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, την δεύτερη ώρα ήρθαν ακόμα πέντε νέα πρόσωπα που θα δούμε προσεχώς στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου. Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλης «ανακοινώθηκαν» πρώτοι μέσα από τα πλάνα του σχετικού τρέιλερ.

 

 

Στο δεύτερο, λοιπόν, εντυπωσιακό τρέιλερ για το επερχόμενο #Survivorgr All Star είδαμε πως θα συμμετέχουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας. «Το νέο σχέδιο Μαρτίκα είναι έτοιμο και είναι All Star» πρόδωσε, με νόημα, ο El Professor του #SurvivorGR στο κλείσιμο του τρέιλερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως στα δύο τρέιλερ μόνο ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν είπα καμία απολύτως κουβέντα. Και αυτός ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης!

 

 

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται τα γυρίσματα των trailers 

 

 

Αυτά είναι τα 4 ονόματα που έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο

 

 

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής #PrwiniMas ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το Survivor που ξεκινάει τον Ιανουαρίου.

«Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιεσμένο για μένα, έχω άλλα δύο γυρίσματα για το Voice. Αρχές Ιανουαρίου φεύγουμε, ίσως κάνουμε και Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο, και 8 Ιανουαρίου ξεκινάμε. Είναι ο πέμπτος μου χρόνο στο Survivor. Κάθε παραλία έχει 2-3 ρεπόρτερ.

Πήγαινα στα εργομετρικά τεστ, μου αρέσει να παρακολουθώ όλη τη διαδικασία. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες κι από άτομα που δεν το περιμένουμε. Θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω για το αν θα έχουμε το νησί της απομόνωσης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός είπε επίσης: «Η τελική 24άδα – 26αδα με την οποία θα ξεκινήσει το Survivor δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Το πρώτο τρέιλερ στο οποίο είναι και ο Ντάνος είναι πιο πολύ αφιερωματικό.

Οι 11 παίκτες του τρέιλερ έχουν υπογράψει. Και στα άλλα δύο τρέιλερ θα δούμε και τους υπόλοιπους που θα υπογράψουν. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοικτό παραθυράκι».

 

 

Με το τρέιλερ του #SurvivorGR All Star να αφήνει να εννοηθεί ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει μέρος στο reality επιβίωσης, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει από πλευράς του κάποια πράγματα.

Μιλώντας στην κάμερα του #ToPrwino ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε στον Γρηγόρη Μπάκα, «Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα προφανώς μπορεί να με έχει μέσα αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετέχω στο #SurvivorGR All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν από δύο μήνες να μπω ως παίκτης ήταν ξεκάθαρο το «όχι» μου. Από εκεί και πέρα, τελευταία βλέπω ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα και δεν θα συμμετέχω στο Survivor. Δεν γίνεται και δεν θέλω, για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή».

«Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Σε σκληρές διαπραγματεύσεις βρίσκονται Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππά

 

 

 

Το #SurvivorGR All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 και συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης έχει συζητηθεί όσο λίγοι και όλοι ανυπομονούν να δουν ποιοι από τους παίκτες των προηγούμενων κύκλων θα δούμε να συμμετέχουν σε αυτόν με κάποια ονόματα να έχουν διαρρεύσει χωρίς όμως να υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στο #GeiaSou, δεν θα υπάρχουν οι ομάδες «Διάσημοι» και «Μαχητές», καθώς πλέον μετά τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης όλοι θεωρούνται γνωστοί. Μάλιστα, θα υπάρξουν και νέα χρώματα στις ομάδες και καταργείται το Kόκκινο και το Mπλε.

Επίσης για πρώτη φορά υπάρχουν σκέψεις να υπάρξει «Νησί της Απομόνωσης» όπως στο τουρκικό Survivor. Εκεί θα πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με ελάχιστες προμήθειες και οι παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις δοκιμασίες επάθλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor