Αποθεωτική αποχώρηση Νάσου & Παύλου Γαλακτερού στο #AsiaExpressGR, λόγω υγείας

#AsiaExpressGR: Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη για τον νέο κανονισμό δεν άρεσε στους παίκτες! - Έξαλλος ο Μαυρίδης με την σύζυγό του: «Τι ζόρι τραβάς;» - Επική τούμπα ο Fipster - Σωριάστηκε κάνοντας ποδήλατο - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα στην αποχώρηση, τον αξιοζήλευτο χαρακτήρα, την υπέροχη σχέση, την εξαιρετική συμπεριφορά και τον αποχαιρετισμό Νάσου & Παύλου Γαλακτερού. Σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες έναν νέο κανονισμό που λίγο τους ταρακούνησε και τους τρόμαξε.

To ζευγάρι που θα φτάσει πρώτο στον τερματισμό, θα πάρει την ασυλία, θα κάνει τουρισμό τις τελευταίες μέρες στο Λάος, θα ξεκουραστεί και θα εξασφαλίσει το εισιτήριό του για την Ταϊλάνδη.

Ακόμα, τα δύο πρώτα ζευγάρια που θα τερματίσουν στο race θα παίξουν για έπαθλο. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν παίζοντας το εθνικό άθλημα του Λάος, το ράτανμπολ!

Οι εκπλήξεις για τους παίκτες δεν τελείωσαν όμως εκεί! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι όταν βλέπουν το σήμα με το απαγορευτικό στο αυτοκίνητο, δε θα μπορούν να μετακινηθούν με αυτό το μέσο αλλά θα πρέπει να βρίσκουν άλλον τρόπο. Η νέα αυτή ανακοίνωση δε χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες.

 

 

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια οι οποίοι είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά και στο #AsiaExpressGR.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να βοηθήσει το αντίπαλο ζευγάρι, τη Ρασέλ και τη μητέρα της, Κλόντια. Αυτό έκανε έξαλλη την Κρίστη καθώς πίστεψε ότι πιο πολύ βοήθησε τις αντίπαλες παίκτριες παρά εκείνη!

«Θέλεις να σταματήσουμε; Δεν μπορώ να περπατάς έτσι νωχελικά. Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε μαζί», είπε ο tattoo artist και παρουσιαστής,με τη σύζυγό του να του απαντά: «Και πριν μαζί ήμασταν αλλά πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα! Αντί να εξηγήσεις σε εμένα, εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάνε».

Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή μιας και στην πορεία τα πράγματα μόνο… βάραιναν για το ζευγάρι. 

«Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; Ότι κι αν λέω, ότι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα! Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι! Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου» πρόσθεσε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Γιώργος Μαυρίδης ώστε να τραβήξουν για λίγο δρόμους χωριστούς στη συνέχεια του #AsiaExpressGR της Παρασκευής.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι παίκτες χρειάστηκε να κάνουν ποδήλατο για να φτάσουν στον στόχο τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster φυσικά δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν με τον δεύτερο να νιώθει ανασφάλεια πάνω στο ποδήλατο και να μη μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά του.

Ο γνωστός Youtuber, ο οποίος είχε ήδη προειδοποιήσει τον συμπαίκτη του ότι δεν ήταν και το καλύτερό του αυτή η δοκιμασία είχε ένα απρόοπτο!

Ενώ λοιπόν είχαν ήδη ξεκινήσει να κινούνται με τα ποδήλατά τους σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ παράλληλα έβαλε και τις φωνές, ανησυχώντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος φοβήθηκε πολύ μη χτύπησε ο συμπαίκτης του.

 

 

Ένα πρόβλημα στο γόνατο του Νάσου Γαλακτερού έθεσε τόσο τον ίδιο όσο και τον γιο του, Παύλο, εκτός παιχνιδιού και μάλιστα οριστικά.

Το γόνατο του Νάσου Γαλακτερού είχε μαζέψει υγρό και όταν τον εξέτασε η γιατρός, τους ενημέρωσε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει και πως χρειάζεται ξεκούραση, με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγουν και οι δύο από το παιχνίδι.

«Το γόνατό μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε. Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα», είπε μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός.

«Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον», είπε με τη σειρά του ο Παύλος Γαλακτερός.

Τα λόγια που ακούστηκαν κατά τον αποχαιρετισμό συγκίνησαν τους πάντες, με αποτέλεσμα, όλοι οι παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Το πόσο εξαιρετικός χαρακτήρας ήταν ο Παύλος γαλακτερός το γνωρίσαμε μέσα από το #SurvivorGR.  Στo #ΑsiaExpressGR, καταλάβαμε ακριβώς σε ποιον έμοιασε!

Ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός αποθέωσαν την σχέση πατέρα γιου και λατρεύτηκαν από τους τηλεθεατές για τον χαρακτήρα τους και σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης!

 

 

Για την ιστορία την ασυλία κέρδισε η ομάδα του Γιάννη Αϊβάζη και του Λευτέρη

Δείτε ολόκληρο το επισόδειο ΕΔΩ

To trailer 12ου επεισοδίου - Κυριακή 6/11

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»