Κακός χαμός στο fb με την δημόσια κριτική του Κώστα Δημητρίου στον Λώρη Λοϊζίδη

Η απάντηση  του σκηνοθέτη της σειράς και η παρέμβαση του Τόνυ Δημητρίου - Τι είπαν Ποταμάρης, Καλλή, Παπακώστα, Μακρής, Ρόζου, Ευσταθίου, Σοφοκλέους,  Κωνσταντινίδου, Μενελάου, Γεωργαλής, Φιλιππίδου και ο Δημήτρης Τοκαρής. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έγινε ο κακός χαμός στο facebook, μετά την ανάρτηση του ηθοποιού Κώστα Δημητρίου και την κριτική του για την σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Μια φορά κι έναν καιρό».

Ο κορυφαίος Κύπριος ηθοποιός, με αυστηρό τόνο, μίλησε για το ακριβότερο κυπριακό σίριαλ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ακούμε τρία χρόνια τώρα γι’ αυτό το πολύ διαφημιζόμενο προϊόν και τι εισπράττω στο τέλος, εγώ, ο ταλαίπωρος, φορολογούμενος θεατής;»

Ενώ συμπληρώνει ότι δεν του αρέσει το σενάριο και το υπερβολικό κόστος της παραγωγής.

Η ηθοποιός Σοφία Καλλή και ο σκηνοθέτης Σταύρος Ποταμάρης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που το απάντησαν.

«Αγαπημένε ότι δεν σας αρέσει το σενάριο είναι προσωπικό γούστο και σέβομαι την άποψή σας. Τώρα για το κόστος, νομίζω καιρός είναι να δίνονται λεφτά σε παραγωγές και να μην ταλαιπωρούμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στον κλάδο, με budget των 4000 και 5000 το επεισόδιο. Σε ιδιωτική συχνότητα προβάλλεται, το πολύδιαφημιζόμενο προϊόν, όχι από το κρατικό κανάλι… Άρα ελεύθερα ο επιχειρηματίας γεμίζει το ράφι του. Με το ΡΙΚ που αφορά τους φορολογούμενους θα έπρεπε να είναι η άγνοια μας»

«Διαφωνώ Κώστα μου αν δε στηρίξουμε εμείς ηθοποιοί τους ελάχιστους χαρισματικούς σεναριογράφους που έχουμε επιτέλους η κυπριακή τηλεόραση θα πάει ξανά 50 χρόνια πίσω»

​​

Ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1, Θεοδόσης Οικονομίδης, είδε την συνομιλία του Κώστα Δημητρίου με τον Σταύρο Ποταμάρη και την Σοφία Καλλή και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Αυτή είναι η άποψή του κύριου Κώστα Δημητρίου για την σειρά «Μια φορά κι έναν καιρό». Αυτή είναι η συναδελφική αλληλεγγύη του κύριου Κώστα. Ο κύριος Κώστας φέρεται να ενοχλείται που συνάδελφοι του έχουν δουλειά. Ο κύριος Κώστας αντί να ασχολείται με τα του οίκου του, προτιμά να ασχολείται με των άλλων. Ο κύριος Κώστας είναι παραγωγός τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από το κρατικό κανάλι της Κύπρου για το οποίο φορολογούμαστε όλοι. «Ειρήνη πάσι» Σάββατο και Κυριακή στις εφτά στο ΡΙΚ1. Δείτε την!»

Στην ανάρτηση του σκηνοθέτη Θεοδόση Οικονομίδη απάντησε και ο γιος του Κώστα Δημητρίου επίσης ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου:

«Εγώ επειδή ξέρω όλους τους υπερταλαντούχους συντελεστές της σειράς, ευχαρίστως θα ερχόμουνα παίξω στη δουλειά αυτή, χωρίς να την έχω δει, έχοντας εμπιστοσύνη στο Θεοδόση αλλά και το συγγραφικό team. Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια χαρίζοντας γέλια και όμορφες τηλεοπτικές σειρές!»

 

 

Ο Κώστας Δημητρίου απέσυρε την ανάρτηση του, ενώ ο Λώρης Λοϊζίδης δεν απάντησε

Tοποθετήσεις έκαναν στην συγκεκριμένη ανάρτηση οι ηθοποιοί Μαρία Παπακώστα, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Ρόζου, Έλενα Ευσταθίου, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Ξένια Κωνσταντινίδου, Φρειδερίκη Μενελάου, Ηρακλής Γεωργαλής, Στέλλα Φιλιππίδου και ο Δημήτρης Τοκαρής.

 

  

  

  

  

 

    

 

 

 

Ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Οmega « Έλα να δεις» και ανάμεσα σε άλλα που συζήτησε με την Έλενα Θεοδώρου, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα:

«Μπορεί να έκανα λάθος που έκανα τη συγκεκριμένη ανάρτηση γι' αυτό απολογούμαι. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Μετά που διάβασα στα ΜΜΕ για την σεναριακή αποτυχία της σειράς σε σύγκριση με το διατυμπανιζόμενο project έγραψα πως είναι η ακριβότερη σειρά της Κύπρου. Σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που βλέπουμε που πάνε όλα αυτά τα λεφτά;»

«Όπως έλεγα πάντα τη γνώμη μου την είπα και τώρα... Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στη σειρά...Απολογούμαι σε όσους με παρεξήγησαν. Κατέβασα την ανάρτηση» 

«Δεν παίρνουν οι ηθοποιοί όλα αυτά τα λεφτά που κοστίζει η σειρά. Αν τα παίρνουν να κάνω μετάνοιες και να ζητήσω δέκα φορές συγγνώμη. Ξέρω πως δεν παίρνουν ούτε οι ηθοποιοί ούτε το συνεργείο τέτοια λεφτά. Εκείνες οι χιλιάδες ευρώ που πάνε».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο