«Γαμ@@ ρατσίστρια. Mπορείς να γαμ@@ ανθρώπους έτσι απλά & μετά να ξεφεύγεις πάντα»

Συνυπεύθυνη για την κυκλοφορία του sex tape της κόρης της Kim Kardashian η Κris Jenner - Άστραψε και βρόντηξε δημόσια ο Ray J:«Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου - πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το sex tape της Κim Kardashian και του Ray J ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αυτές τις μέρες, με τον ράπερ να έχει ενοχληθεί από τα «ψέματα» της μητέρας της τηλεπερσόνας, η οποία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την κυκλοφορία του βίντεο.

Η Kris Jenner εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του James Corden όπου και ερωτήθηκε για το sex tape της κόρης της. Η mamanger της διάσημης οικογένειας κλήθηκε να απαντήσει στο αν είχε κάποιο ρόλο στην κυκλοφορία του βίντεο με την κόρη της και τον Ray J σε ερωτικές περιπτύξεις.

Η Jenner απάντησε «όχι» και σύμφωνα με τον ανιχνευτή ψεύδους, η απάντησή της ήταν ειλικρινής.

 

 

 

 

Μετά την προβολή της εκπομπής, ο Ray J προχώρησε σε αρκετά φορτισμένες αναρτήσεις στο Instagram, υποδεικνύοντας τη Jenner ως συνυπεύθυνη στην κυκλοφορία του ερωτικού βίντεο. Ο 41χρονος φάνηκε αποφασισμένος να αποδείξει ότι η Jenner ψεύδεται και όπως είπε «θα το πάει μέχρι τέλους».

Ο ράπερ γράφει στο Instagram:

«Τα έβαλες με τον λάθος μαύρο άνθρωπο Κris Jenner. Δεν με νοιάζει πόσα χρόνια πάει αυτό το σκ@τό. Αυτό που προσπαθείς να μου κάνεις είναι απάνθρωπο και στο πολύ μεγάλο βαθμό. Γαμ@@ είσαι απλά ρατσίστρια. Αυτό είναι λάθος για τον οποιονδήποτε. Νομίζεις ότι μπορείς να γαμ@@ ανθρώπους έτσι απλά και μετά να ξεφεύγεις για πάντα!!! Εκεί είναι που είσαι λάθος.

Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου - πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα». Στη συνέχεια ο Ray J στοχοποίησησε την εκπομπή που επέτρεψε το τεστ αλήθειας της Κris Jenner το οποίο χαρακτήρισε ψευδές.

«Ήταν ιδέα της μαμάς σου» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος πιθανότατα στην Κιm Kardashian.

Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι: «'Έκανε ψεύτικο τεστ αλήθειας για να με κάνει να φαίνομαι ψεύτης. Νομίζατε ότι οι ιστορίες την Κιm Kardashian και της Κris Jenner ήταν αλήθεια. Δεν μπορώ να περιμένω να σας δείξω την αλήθεια. Δεν με νοιάζει τίποτα, ήδη πιστεύετε ότι είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος από αυτά που έλεγαν για μένα. Θα καθαρίσω το όνομά μου από αυτή την αρνητικότητα, Αυτό είναι για τα παιδιά μου».

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor