Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

  01/07/2022 12:40
«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

  01/07/2022 12:40

Αλέξης Κούγιας για Μάριο Αθανασίου: «Τόλμησε να πει ότι ο Κούγιας μόνο ενόχους υπερασπίζεται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο για την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τον Μάριο Αθανασίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι ερωτευμένος με την κατηγορία. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προτείνει αθωωτική πρόταση. Εκτιμώ τις εισαγγελικές προτάσεις, αλλά είμαι ερωτευμένος με τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε την πρόταση αυτή του εισαγγελέα. Λόγω της παθολογικής μου αγάπης για το ποδόσφαιρο έχω αποκοπεί τελείως από το θέαμα. Μόνο μέσω της δουλειάς μου έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τους ηθοποιούς. Καμιά φορά πάω και στα μπουζούκια που μου αρέσουν οι τραγουδιστές», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε και για τον Μάριο Αθανασίου: «Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου γιατί τόλμησε να πει ότι ο Κούγιας μόνο ενόχους υπερασπίζεται. Ίσως να μην γνωρίζει ότι στις υποθέσεις Τοπαλούδη, Άλκη, Γαρυφαλλιάς υποστηρίζω την κατηγορία. Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο γιατί εκεί θα τον γνωρίσω κι εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας