Ο Γιώργος Αμούτζας μιλάει για τη σύντροφό του, την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Πιερίδου

 

Γιώργος Αμούτζας και Ήρα Παπακωνσταντίνου στο #AfterDark: «Η γνωριμία έγινε ιντερνετικά. Στη σχέση μου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο, παίρνει 8 στα 10» - «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, μου κόπηκαν τα πόδια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ηθοποιός Ήρα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο πλατό του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark και μαζί με τον φίλο και συνάδελφό της, Γιώργο Αμούτζα συζήτησαν για το κίνημα #metoo.  

Όπως αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός, σε νεότερη ηλικία είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά σε άλλο χώρο. Δούλευα στα χρηματοοικονομικά, οπότε συνέβη εκεί. Ήταν ακραίο, ήταν δύσκολο. Μουδιάζεις, σου κόβονται τα πόδια. Μου κόπηκαν τα πόδια, δεν το πίστευα ότι μου συμβαίνει. Μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, να δω τι συμβαίνει, μου πήρε χρόνο» είπε χαρακτηριστικά η Ήρα Παπακωνσταντίνου.

 

 

Καλεσμένος στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε ο ανερχόμενος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στον «Σασμό» αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά γιατί δεν συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ είχε περάσει από οντισιόν. 

«Ήταν αλήθεια ότι πέρασα από οντισιόν αλλά κόπηκα. Στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία μου. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τη δεύτερη σεζόν, κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαι με το στυλό στο χέρι, έτοιμος να υπογράψω. Γυρίσαμε έναν πιλότο, ο πιλότος γυρίστηκε σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό εμένα κατευθείαν με έφερε σε μα διπλάσια δυσκολία πάνω στο άγνωστο κείμενο.

Θέλω να εξηγήσω τι θα πει η δυσλεξία και πώς μπορεί να δυσκολεύει έναν ηθοποιό. Το μόνο στο οποίο τον δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Είμαι διαβασμένος, έχω κάνει όλη αυτή την εσωτερική αναζήτηση και είμαι έτοιμος την επόμενη μέρα να παρέχω το μέγιστο της τέχνης μου. Στο άγνωστο κείμενο ακόμη δυσκολεύομαι πολύ. Έχασα αυτόν τον ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο, ήταν ένα άγνωστο κείμενο, σε ένα λεπτό έπρεπε να το γράψουμε!

Δεν είναι πάντα έτσι, τώρα το αν συμφωνούμε με αυτή τη διαδικασία ή όχι είναι άλλη συζήτηση. Δεν το λέω ως παράπονο, δεν καταδικάζω αυτόν τον σκηνοθέτη, ο οποίος είναι από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες στη χώρα μας. Ο κ. Χαρίτος κατάφερε να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα πάνω στην μυθοπλασία, αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο ώστε να δει σε έναν πολύ πιεσμένο χρόνο, που ορίζει το καθημερινό. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αν ένας ηθοποιός χρειάζεται ένα λεπτό να μάθει μια σελίδα, εγώ χρειάζομαι πέντε. Δεν κατηγορώ το σύστημα» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Αμούτζας.

 

 

 

Ο Γιώργος Αμούτζας για τη σύντροφό του: Η γνωριμία έγινε ιντερνετικά

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλάει για τη σύντροφό του, την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Πιερίδου και αποκαλύπτει ότι τη γνώρισε μέσω του ίντερνετ.

 

 

Ο Γιώργος Αμούτζας στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Μπαίνοντας στο Εξομολογητήριο δήλωσε ότι ο πιο παράξενος φόβος του είναι να μην κατανοεί αν όντως είναι καλός.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι «η σεμνότητα. Μου αρέσει η κοπέλα να βγάζει κάτι άθικτο. Συνδυάζεται με την αύρα».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια και ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι την εντυπωσίαζε.

Βάζει 8 στο σεξ και πόση σημασία έχει σε μια σχέση τουλάχιστον στην αρχή.

Θα προτιμούσε να μην πάρει έναν ρόλο από το να μην κάνει σεξ ένα χρόνο. «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα αποχής. Τρομάζω στο πόσα νεύρα θα είχα».

Θα άντεχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως είπε επειδή σέβεται τη σύντροφό του δεν θα έκανε σεξ σε ακραία μέρη που θα την εξέθεταν. «Δεν είχαν τον κίνδυνο να μας δουν. Μπορεί να ήταν σε ένα φουσκωτό σκάφος σε ένα ξερονήσι» είπε.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι