«Έβγαλε όπλο, το έβαλε στον κρόταφο μου και μου είπε ήρθε η ώρα…»

 

Άλεξ Παναγή: H αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του στους γονείς του, ο σύζυγος του και το ομοφοβικό επεισόδιο που δέχτηκε στην Αμερική: «Έβγαλε όπλο, το έβαλε στον κρόταφο μου και μου είπε ήρθε η ώρα…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή, βρέθηκε καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα.

Για το πως αποκάλυψε την σεξουαλικότητά τους γονείς του, για τον σύντροφό του που έχει καταγωγή από την Ουκρανία και αποκαλύπτει το ομοφοβικό επεισόδιο που δέχτηκε στην Αμερική.

«Αν θυμάμαι καλά ήτα ντο 1994… Τότε ένιωθα ότι ήμουν σε πολύ καλό σημείο στη ζωή μου για να μπορέσω να βγάλω από πάνω μου όλο αυτό το πράγμα και να είμαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τον καλύτερό μου φίλο, που ήταν η μητέρα μου. Κλασσική μάνα “σε τι έφταιξα, εγώ φταίω…” Αγάπη, αποδοχή, αγκαλιά. Πρώτη πήγε και το είπα στον πατέρα μου. Μετά είδα έναν διαφορετικό πατέρα, respect, προφανώς θεώρησε ότι είμαι πιο ευάλωτος απ’ ότι νόμιζε και άρχισε μια μεγάλη διαφορά στον χαρακτήρα του», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άλεξ Παναγή φιλοξενεί τους συγγενείς του συντρόφου του από την Ουκρανία

 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις και για το σύζυγο του για πρώτη φορά: « Δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν δεν θεωρώ ότι θα εξυπηρετούσε σε κάτι αλλά από την άλλη δεν μπορούσα να παραμείνω βουβός με αυτό το πράγμα. Και τώρα να λέμε γιατί τρελάθηκε αυτός ξαφνικά και φωνάζει για την Ουκρανία… Έχουμε οικογένεια εκεί οι γονείς του συντρόφου μου είναι παγιδευμένοι…»

 

 

«Εγώ όταν ήμουνα στην Αμερική και πρώτη φορά το λέω στον αέρα αυτό, αρχές δεκαετίας του 90′, παρολίγο να πεθάνω. Είχα πάει σε μια συνάντηση στη σχολή και είχα πάνω το σήμα των gay. Με κοίταζε επίμονα ένας τύπος και εγώ απέφευγα το βλέμμα του. Καθώς κατέβαινα από το τραμ και πήγαινα προς στο σπίτι μου, μαύρισαν όλα. Δεν ξέρω που με χτύπησε, με έριξε κάτω, άρχισε να με κλωτσάει να μου λέει χαρακτηρισμούς οι οποιοί δεν λέγονται… Έβγαλε όπλο, το έβαλε στον κρόταφο μου και μου είπε “ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις την ζωή σου”. Εκείνη την ώρα ήταν εκεί μια κοπέλα άστεγη με το καροτσάκι της και τον σταμάτησε. Εγώ εκείνη τη στιγμή έβλεπα τη ζωή μου να περνάει από μπροστά μου…».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος