Η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη στον Γ' κύκλο των «Άγριων Μελισσών»

 

Η μια ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη στο νέο κύκλο επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα νέο spoiler από τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες μέλισσες, έρχεται να αναστατώσει τους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Δούκα Σεβαστό. Πληγωμένος από το θάνατο των αδελφών του, Μιλτιάδη και Ανέτ αλλά και από το γεγονός ότι τα παιδιά του τού γύρισαν την πλάτη ο Δούκας έχει φύγει από το Διαφάνι και βρίσκεται με την Μυρσίνη στην Λάρισα.

Η άφιξη του Ακύλα στο Διαφάνι ανατρέπει τα σχέδιά τους. Η Μυρσίνη βρίσκει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο μέσα από τον οποίο θα πάρει την εκδίκησή της και θα καταστρέψει τις αδελφές Σταμίρη. Ο Ακύλας και η Μυρσίνη θα έρθουν κοντά στα νέα επεισόδια. Έχοντας χάσει δύο αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Ακύλας και η Μυρσίνη ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στις τρεις αδελφές, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για το θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

Ο Δούκας θα είναι βυθισμένος στην θλίψη, καθώς οι ενοχές για το θάνατο των αδελφών του, τον έχει τσακίσει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα ο Δούκας, καταρρακωμένος ψυχολογικά δέχεται την πρόταση του Μελέτη να πλησιάσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο αδίστακτος Ακύλας τον δελεάζει να δεχτεί τις προτάσεις του για να γίνει και πάλι ο άρχοντας του Κάμπου.

Ο Δούκας δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσαμε στους προηγούμενους κύκλους. Η Μυρσίνη και ο Ακύλας έρχονται κοντά και εκείνος αν και το γνωρίζει κρατάει μια στάση απόμακρη που δε θυμίζει σε τίποτα τον Δούκα Σεβαστό που όλοι ξέρουμε. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη ημέρα για τον Δούκα;

Ο Λεωνίδας Κακούρης θέλοντας να σκιαγραφήσει τον ρόλο που υποδύεται και τι θα συμβεί στο νέο κύκλο είχε τονίσει ότι ο Δούκας είναι βυθισμένος στη θλίψη και αυτό θα τον κάνει να δει διαφορετικά τα πράγματα.

Ενωμένοι οι δύο Σεβαστοί Jr.

Ο νέος κύκλος δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους δυο προηγούμενους. Εκείνοι οι οποίοι καθόρισαν σημαντικά τη ζωή όλων των ηρώων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο.

Οι δύο ήρωες, αν και ήρθαν αρκετές φορές σε μεγάλη και ανεξέλεγκτη κόντρα, κατάφεραν να φτιάξουν τη σχέση τους στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έτσι ενωμένους, λοιπόν, θα τους βρει και ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O’ Clock, θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί. Μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της