Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σοκάρει ο Μελέτης Ηλίας-«Πασίγνωστος σκηνοθέτης με έβριζε διαρκώς στις πρόβες»

  22/02/2021 09:15
Σοκάρει ο Μελέτης Ηλίας-«Πασίγνωστος σκηνοθέτης με έβριζε διαρκώς στις πρόβες»

Σοκάρει ο Μελέτης Ηλίας-«Πασίγνωστος σκηνοθέτης με έβριζε διαρκώς στις πρόβες»

  22/02/2021 09:15

Στην πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο αναφέρθηκε ο Μελέτης Ηλίας, σε συνέντευξή του για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο χώρο του θεάματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πασίγνωστος σκηνοθέτης τον έβριζε και τον μείωνε διαρκώς στις πρόβες, τονίζοντας πως εκείνη την εποχή είχε σκεφτεί να παρατήσει τον χώρο λόγω του περιστατικού.

 «Στον χώρο του θεάτρου δουλεύω από το 2000. Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο», δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο.

«Για παράδειγμα, τελειώνεις μια σχολή, πας σε μια δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη ο οποίος χαίρει εκτίμησης όλου του κλάδου και όλου των θεατών. Θεωρείται κορυφή και αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνεις πως στη διαδικασία της πρόβας είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε μειώνει, να σε βρίζει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Είναι πολύ περίεργη εκεί η ισορροπία», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο πως αντέδρασε απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη που δεν κατονόμασε, ο ίδιος έκανε γνωστό πως «εμένα η απόφαση που με καθόρισε ήταν ότι σηκώθηκα και έφυγα».

«Δεν το άντεξα και μάλιστα αναρωτήθηκα εάν αξίζει τον κόπο να γίνω ηθοποιός εάν είναι να περνάω αυτά. Ήθελα να τα παρατήσω», κατέληξε ο Μελέτης Ηλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας