Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Melissa Hekkers παρουσιάζει το βιβλίο της Amir's Blue Elephant

  20/10/2020 14:42
H Melissa Hekkers παρουσιάζει το βιβλίο της Amirs Blue Elephant

H Melissa Hekkers παρουσιάζει το βιβλίο της Amir's Blue Elephant

  20/10/2020 14:42

Η δημοσιογράφος, συγγραφέας και ανθωπίστρια Melissa Hekkers θα παρουσιάσει το βιβλίο της Amir's Blue Elephant από τις Εκδόσεις Αρμίδα, στις 23 Οκτωβρίου, στις 7μ.μ στην Πάφο, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αττικόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο βιβλίο η Hekkers εξιστορεί το ταξίδι της, εκείνη τη γεμάτη με προκλήσεις περίοδο της ζωής της, ως εθελόντρια σε έναν από τους καταυλισμούς προσφύγων στη Λέσβο, καθώς επίσης και μετά την επάνοδό της στην Κύπρο όπου συνεχίστηκε η εμπλοκή για ευαισθητοποίηση των θεμάτων των μεταναστών και των προσφύγων. Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο με αμεσότητα και τόλμη, τόσο για τον τρόπο που προσεγγίζει τα διάφορα θέματα που άπτονται ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου σήμερα, του προσφυγικού, όσο και για το θάρρος της συγγραφέως να μοιραστεί με το αναγνωστικό κοινό όλα αυτά τα συναισθήματα που αναπόφευκτα ένοιωσε και νοιώθει σ' αυτή τη γεμάτη προκλήσεις για όλους διαδρομή.

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, η ιστορία καταγράφεται μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας που αγωνίζεται να καταλάβει την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι αιτητές ασύλου. Είναι η ιστορία αυτών που παλεύουν για το δικαίωμα τους για ελευθερία, το δικαίωμά τους για την ίδια την ζωή.

Το βιβλίο έχει ήδη αποκομίσει εγκωμιαστικές κριτικές από σημαντικούς ξένους και ντόπιους φορείς, δημοσιογράφους, ανθρωπιστές και συγγραφείς και, παρά την πανδημία που ακόμα ταλανίζει την υφήλιο, το βιβλίο και η συγγραφέας θα παρουσιαστεί σε σειρά εκδηλώσεων και δρώμενων στην Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα και αλλού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Rachel Pettus, η Άννα Τσέλεπου και η συγγραφέας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αττικόν, στην Πάφο. Το βιβλίο είναι γραμμένο στην Αγγλική και βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του UNCHR Κύπρου, της UNESCO Κύπρου καθώς και με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC),

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την σελίδα του βιβλίου ( https://www.armidabooks.com/book/amirsblueelephant/)ή επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις Αρμίδα στο 22 35 80 28 ή 99 30 76 43 ή ηλεκτρονικά στο info@armidapublications.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας