Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο φαντασμαγορικός Καρυοθραύστης στον πάγο τα Χριστούγεννα στην Κύπρο

  04/12/2019 14:11
Ο φαντασμαγορικός Καρυοθραύστης στον πάγο τα Χριστούγεννα στην Κύπρο

Ο φαντασμαγορικός Καρυοθραύστης στον πάγο τα Χριστούγεννα στην Κύπρο

  04/12/2019 14:11
 
Η εορταστική περίοδος άρχισε, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για τη διασημότερη παράσταση μπαλέτου στον πάγο, τον Καρυοθραύστη, που δικαίως αποτελεί, αναπόσπαστο κομμάτι της μαγείας των Χριστουγέννων.
Η Atria Music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο, το φαντασμαγορικό σόου «Ο Καρυοθραύστης», που έρχεται να μας χαρίσει μοναδικές εικόνες ομορφιάς, χάρης και χρωμάτων που ξετυλίγονται στον πάγο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία.

Το αγαπημένο κλασσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε. Τ. Hoffmann, σε συνδυασμό με τις μελωδικές νότες του Πιότρ Τσαϊκόφσκι, αναμένεται να καθηλώσει , καθώς μας παρασύρει στο υπέροχο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από μια ολοζώντανη παράσταση, με φανταστικά κοστούμια και ακροβατικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα.
 

Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών αναβιώνει στη σκηνή, καθώς παράξενα και θαυμαστά περιστατικά ξεδιπλώνονται μπροστά μας, μέσα από ένα κράμα αριστουργηματικών χορογραφιών, πατινάζ και ακροβατικών.

Ο Καρυοθραύστης στον πάγο, η παράσταση που γοητεύει και συγκινεί, ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται να μας προσφέρει ένα ανεπανάληπτο θέαμα, με χορευτές, επαγγελματίες σκέιτερ, ακροβάτες σε πατίνια, αθλητές, ποδηλάτες και ζογκλέρ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Καρυοθραύστης στον πάγο έρχεται στη Πάφο, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό για να ζωντανέψει τη φαντασία μας και να μας μεταφέρει από την πραγματικότητα, σε ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο.
 
 
 
Παραστάσεις:
Πάφος: 11 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο 19:30
Λευκωσία: 12 και 13 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο 19:30
Λεμεσός: 14 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο 20:00
 
Πληροφορίες και εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com, www.atriamusic.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας