Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Patio Cocktail Bar: Γαστρονομικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό

  19/11/2019 13:56
Patio Cocktail Bar: Γαστρονομικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό

Patio Cocktail Bar: Γαστρονομικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό

  19/11/2019 13:56
 
Το Patio Cocktail bar, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και μας προσκαλεί σε ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, με δημιουργικούς πειραματισμούς με ιαπωνικά συστατικά και περουβιανά αρώματα. Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι, ο γνωστός chef Θάνος Στασινός από την Αθήνα, ο οποίος έρχεται να εντυπωσιάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού για τους ταξιδιώτες, εμπνευσμένο από την NIKKEI κουζίνα.
 
 
Η ΝΙΚΚΕΙ κουζίνα, αποτελεί προϊόν διασταύρωσης δύο πολιτισμών, της Ιαπωνίας και του Περού, η οποία ξεκίνησε από μετανάστες Ιάπωνες, με προορισμό το Περού, οι οποίοι κατάφεραν να συνδυάσουν τις γαστρονομικές τους συνήθειες με τις  πλούσιες Περουβιανές πρώτες ύλες του τόπου, ακολουθώντας μετά, την FUSION τάση της διεθνούς γαστρονομίας.
 
 

Σε αυτό το μενού, θα συναντήσετε μοναδικά πιάτα όπως Tuna Tiradito με μια σως από Soya Passion Fruit, Crab roll με Kizame Wassabi, Nigiri Foie Grass, ShuMai/Κονφί Πάπιας με πέρλες μαύρου σκόρδου και Churrasco Jalapenos με Kimchi butter. Για επιδόρπιο θα απολαύσετε τα παραδοσιακά Churros με maple syrup και παγωτό καραμέλας. Κατά την διάρκεια του δείπνου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια από τα κορυφαία κρασιά που προσφέρει το Patio, επιλεγμένα εξαιρετικά από τον chef Θάνο Στασινό σε συνεργασία με την Fereos Fourpoint Distribution.
 

Τιμή: €70 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων 6 πιάτων και συνοδεία κρασιών.

Βρείτε το Patio Cocktail Bar στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, 1010. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις  και στο τηλ.: 22 664488.
 

Facebook.: https://www.facebook.com/patiococktailbar/
Instagram.: @patiococktailbar
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας